Subscriu-te

Elisenda Carrasco, nova directora del cor Lieder Càmera

Elisenda Carrasco

A partir d’aquesta temporada 2013-14 Elisenda Carrasco assumeix la direcció artística del cor Lieder Càmera, tot coincidint amb una de les més intenses d’aquest cor de Sabadell. Durant les darreres cinc temporades Xavier Pastrana n’ha estat el director, etapa en la qual el cor ha assolit altes fites de qualitat i en què des de l’abril de 2012 és cor adscrit a l’Auditori de Barcelona, juntament amb el Cor Madrigal. Amb una llarga experiència tant en la vessant artística com pedagògica, el currículum d’Elisenda Carrasco és molt extens. Podem destacar que Elisenda Carrasco ha focalitzat el seu treball en l’ensenyament de la direcció coral i el treball vocal amb els infants i joves. Fa 25 anys que es dedica al món de la pedagogia, tot destacant-hi la tasca al Conservatori Superior de Música del Liceu i a l’Escolania de Montserrat.

La formació de directors en cant coral infantil ha estat un dels àmbits que més ha aprofundit i desenvolupat. Per aquest motiu, i també per la seva tasca com a directora coral, és convidada regularment a impartir cursos i tallers per tot el món, així com a dirigir.

Ha estat durant 15 anys la directora artística i musical d’Òpera a Secundària, activitat que organitza el Gran Teatre del Liceu. Col·labora habitualment amb el Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona, en espectacles educatius, participant en la formació de docents que se sumen a les activitats, i dirigint i creant concerts. Codirigeix l’activitat Cantània, en la qual  actualment participen més de 41.000 escolars. Dirigeix també aquesta activitat a Alemanya (Mainz). Va ser durant 17 anys la directora musical del Cor Infantil de l’Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana.

La seva tasca l’ha fet mereixedora de premis com l’IMC Music Rights Award 2011, pel concert “Hearts in harmony”, celebrat a l’Auditori de Barcelona i organitzat des de l’SCIC. Actualment, i des de fa més de vint anys, dirigeix el Cor Infantil de Sant Cugat, en el qual també du a terme tasques de pedagogia en el marc d’Aula de So, i el cor femení Voxalba, especialitzat en música dels segles XX i XXI.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter