Subscriu-te

Francesc Prat serà el nou director d’una renovada GIO amb motiu del desè aniversari

Després de deu anys d’exitosa trajectòria amb destacades actuacions als principals teatres, auditoris i festivals del país al costat de grans noms nacionals i internacionals, la formació gironina GIOrquestra inicia una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat, una imatge corporativa renovada i una nova denominació: GIO Symphonia.

La primera mostra d’aquest nou període serà el concert inaugural de la temporada, que tindrà lloc el proper 31 d’octubre (20 h) a l’Auditori de Girona, un espectacle titulat ‘Misteris de l’instant’ i coorganitzat amb el festival Temporada Alta.

La proposta musical i escènica, ideada pel nou director Francesc Prat, compta amb la participació del contratenor Xavier Sabata i posada en escena de Cube.bz. Es tracta d’un espectacle que vol anar més enllà dels límits de les litúrgies habituals dels concerts de música clàssica, a partir d’un programa format per obres de Britten, Rameau, Fauré, Guix, Händel i Mozart.

Tot plegat s’inspira en l’estructura en sis moviments de l’obra Mystères de l’instant d’Henri Dutilleux, reinterpretada per Francesc Prat. El projecte ha rebut el suport del segell “Compromís creació” de l’Auditori de Girona, ja que la GIO assaja la producció en aquest equipament.

Imatge destacada: (c) Gemma Tubert / ACN.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter