Subscriu-te

Gran Gala de Dansa de l’IBStage al Centre Cultural Terrassa

© Vallinas
© Vallinas

Aquest dissabte 30 d’agost el Centre Cultural Terrassa (20 h) acull la Gran Gala de Dansa de l’IBStage, activitat complementària de la 31a Temporada BBVA de Dansa. L’espectacle reunirà primers ballarins de la Bayerische Staatsoper de Munic, el Royal Ballet de Londres i l’American Ballet Theatre. Els directors artístics de l’IBStage –la trobada internacional de dansa que té lloc del 10 al 31 d’agost a l’Auditori de Barcelona–, Elías García i Xiomara Reyes, han preparat una gran exhibició de dansa que oferirà l’actuació principal de tres parelles.

Així, Lucía Lacarra –primera ballarina del Ballet de l’Òpera de Munic i guardonada amb el Premi Nacional de Dansa l’any 2005– i el primer ballarí Marlon Dino lluiran el seu talent representant Cigne blanc. Per la seva banda, Xiomara Reyes i Rinaldo Venuti, ballarins principals de l’American Ballet Theatre, interpretaran Diana i Acteó. I, finalment, Marianela Nuñez i Thiago Soares, ballarins principals del Royal Ballet de Londres, protagonitzaran Cigne negre.

L’obertura i clausura de l’espectacle serà interpretada per un cos de més de 100 artistes, representants de la nova generació de ballarins que participen en l’IBStage.

La Temporada BBVA de Dansa va néixer l’any 1984 per mitjà de l’obra social de Caixa Terrassa i s’ha convertit en l’únic equipament de caràcter privat que programa aquest gènere artístic des de fa 31 anys, ininterrompudament.

Les entrades per a aquesta Gran Gala de Dansa tenen un preu de 35 euros i es poden adquirir amb antelació al web del Centre Cultural Terrassa; els abonats a la temporada de dansa poden obtenir-hi invitacions. Més informació i detall del programa de la gala a www.fundacioct.cat i al telèfon 902 180 677.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter