Subscriu-te

Jordi Camell presenta el seu darrer disc als 30 Minuts de Música al Museu

El pianista Jordi Camell. © Romà Salvador
El pianista Jordi Camell. © Romà Salvador

El cicle 30 Minuts de Música al Museu, organitzat per la Fundació Mas i Mas en col·laboració amb el MUHBA (Museu d’Història de Barcelona), tanca la temporada de primavera el dimarts 30 d’abril amb un concert protagonitzat per Jordi Camell, pianista de llarg recorregut i de gran capacitat comunicativa. El concert tindrà lloc a l’aire lliure, al Pati del Verger del Museu Frederic Marès (20 h).

En aquest recital de piano, Jordi Camell presenta les obres del seu darrer disc Chopin Variations, un enregistrament encarregat pel Consolat General de Polònia a Barcelona amb obres inspirades en l’univers de Chopin de Frederic Mompou (Variations sur un thème de Chopin), Lleonard Balada (Transparency of Chopin’s first Ballade), Salvador Brotons (Tres Nocturns alla Chopin, op. 116), Joan Albert Amargós (Retrat de Chopin) –aquestes composicions de Brotons i Amargós són també obres d’encàrrec del Consolat General de Polònia a Barcelona, del 2010– i el mateix Camell (Sorak 1708, des de les preguntes que Chopin em fa). El pianista també estrenarà l’obra d’Anna Cazurra Arrebato chopiniano. Aquest concert oferirà una visió catalana de l’univers musical de Chopin, per mitjà d’obres escrites al segle XX, algunes ja al segle XXI, inspirades en temes del geni polonès. Aquest concert, d’una hora de durada, té un preu de 12 euros (10 euros en venda anticipada). Per a més informació: www.masimas.com/es/fundacio.

L’actual edició del 30 Minuts de Música al Museu tanca la temporada amb una valoració molt positiva pel que fa a la resposta del públic. Així, el cicle es consolida en aquest nou emplaçament, que continuarà amb la seva activitat regular a principis del mes d’octubre.

D’altra banda, ja es pot anunciar que a partir del 31 de juliol tornarà els 30 Minuts de Música al Museu en el marc de l’11a edició del San Miguel Mas i Mas Festival amb un gran concert inaugural, a la plaça del Rei, en què participarà la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons, interpretant obres de Wagner, Strauss, Britten, Berkeley, Serra i Morera.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter