Subscriu-te

La 3a edició del festival Amb So de Cobla presenta tres produccions pròpies per atreure un públic divers

Del 7 a l’11 d’agost tindrà lloc a Palamós la tercera edició del festival Amb So de Cobla, que pretén divulgar i situar la cobla i el seu so en un lloc central de la creació contemporània. Per això el cartell presenta tres noves produccions pròpies que van més enllà de la formació clàssica d’onze músics i que tenen com a noms propis el grup Obeses, el saxofonista Llibert Fortuny i la BigCat de música llatina, així com les cobles Mil·lenària i Principal d’Amsterdam.

Impulsat pel Departament de Cultura, l’Ajuntament de Palamós i l’Agrupació Sardanista Costa Brava, amb el suport de la Diputació de Girona i de la Confederació Sardanista de Catalunya, Amb So de Cobla inclou així mateix accions prèvies i posteriors per complementar-ne l’oferta.

Concretament, cal destacar la doble actuació de la BigCat de música llatina que lidera el pianista i compositor Eduardo Tancredi, en col·laboració amb músics professionals llicenciats a l’ESMUC, que explora el repertori modern fusionat amb gèneres tradicionals llatinoamericans. També s’inclouen en la programació el 51è Aplec de la Sardana de Palamós –amb les cobles Mil·lenària de Perpinyà (en el seu trentè aniversari), Bisbal Jove, Principal d’Amsterdam, Mediterrània i Baix Empordà– i el 19è Memorial Ricard Viladesau –amb les cobles La Principal de la Bisbal i Montgrins.

Les produccions pròpies del festival s’estrenaran els dies 8 d’agost –la banda Llibert Fortuny Electro Cobla Sound–, 9 d’agost –The New Catalan Ensemble, formació impulsada per Joan Díaz i ampliada per a l’ocasió, i la presentació del projecte La Sardina Llatina de la BigCat– i 11 d’agost –el grup Obeses juntament amb la cobla Berga Jove i el cor d’Obeses. Tancarà el festival, com ha estat habitual en edicions anteriors, una exhibició de colles sardanistes al passeig del Mar.

El festival té un pressupost de 90.000 euros i totes les activitats –excepte el Memorial Ricard Viladesau– són gratuïtes.

Imatge destacada: acte de presentació del festival Amb So de Cobla

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter