Subscriu-te

La Banda Municipal de Barcelona inaugura temporada i estrena el nou segell discogràfic de L’Auditori

Aquest diumenge dia 18, a les 11.30 hores, tindrà lloc a la Sala 2 de L’Auditori el primer concert de la nova temporada de la Banda Municipal de Barcelona, que d’altra banda és protagonista del primer enregistrament que apareix al mercat sota el nou segell discogràfic de L’Auditori.

El contingut d’aquest primer disc digital és part del programa que la Banda oferirà en aquest concert, titulat “Memòria i present” i dirigit pel titular de la formació, José Rafael Pascual Vilaplana. Concretament, es tracta d’una selecció d’obres de dos compositors que comparteixen generació i lloc de naixement, a més del fet d’haver desenvolupat la seva carrera fora de la capital catalana: els barcelonins Carles Suriñach –que va treballar sobretot als Estats Units– i Miquel Asins Arbó –que ho va fer a València.

Al concert, a més, s’hi sumaran també dues sardanes de Robert Gerhard –considerades una fita de la música catalana– i l’estrena mundial d’una obra encarregada al clarinetista i compositor Ximo Tarín, que s’ha inspirat per a l’ocasió en tres poemes de Salvador Espriu per crear Tres visions de l’abisme. L’obra, per a quartet de metall i banda, la interpretaran com a solistes els membres del Tetrabrass Ensemble, format per músics que són membres o estan molt vinculats a la Banda. D’aquesta manera la formació inicia també una nova línia de treball que vol aprofundir en el fet que els seus membres actuïn com a solistes.

Durant la temporada de tardor de L’Auditori, la Banda Municipal farà un total de vuit programes, sis dels quals inclouen solista, com la soprano María Hinojosa, el pianista Ignasi Cambra o el trio MAP, format pel pianista Marco Mezquida, el saxo alt Ernesto Aurignac i el bateria Ramon Prats. Per la seva banda, el nou segell discogràfic de la institució, fruit de l’aposta per la digitalització que està duent a terme L’Auditori, és exclusivament digital i consultable a través de la plataforma L’Auditori Digital, on a més dels discos es poden veure en streaming i a la carta els concerts que tenen lloc a les seves sales.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter