Subscriu-te

La Coral Càrmina i el saxofonista Albert Julià estrenen obres de Joan Magrané, Josep Maria Guix i Xavier Pagès

Coral Càrmina
Coral Càrmina

La Coral Càrmina, dirigida per Daniel Mestre, oferirà dissabte que ve, 22 d’abril, el concert “Cantica in exilio” a l’església de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona (20 h). Juntament amb el saxofonista Albert Julià i l’actor Enric Arquimbau, el cor oferirà un programa dedicat al record de les persones refugiades a través d’obres d’alguns compositors i poetes que han viscut de ben a prop l’exili. També tindrà lloc l’estrena absoluta de tres obres d’encàrrec, escrites per aquest projecte: de Joan Magrané (O vos omnes), Josep Maria Guix (Versa est in luctum) i Xavier Pagès (The siren’s song, amb la col·laboració de la soprano Anna Martínez).

La Coral Càrmina va participar amb La Fura dels Baus en el concert “Volem acollir” dedicat a les persones refugiades celebrat al Palau Sant Jordi el febrer passat, concert inclòs en la campanya “Casa nostra, casa vostra” en defensa dels refugiats.

En el concert de dissabte també es podran escoltar obres de grans polifonistes del Segle d’Or, com Tomás Luis de Victoria, Alonso Lobo o Heinrich Isaac, i obres de Pau Casals i Amadeu Vives, entre altres autors. També es recitaran poemes de Joana Raspall, Salim Zenia, Joan Vinyoli i Francesc Vallverdú. La recaptació d’aquest concert, de caràcter benèfic, anirà destinada a entitats que treballen per als refugiats sirians a Grècia, així com a la campanya “Casa nostra, casa vostra”.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter