Subscriu-te

La Federació de Cors de Clavé convoca la cinquena edició dels Premis Clavé de cant coral

Cada any, i ja en fa cinc, la Federació de Cors de Clavé convoca els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya per promocionar els treballs més destacats del panorama coral a Catalunya.

Enguany el certamen incorpora dues noves categories –millor coral infantil i millor entitat o treball de la Catalunya Nord– i atorgarà catorze premis. Totes les candidatures són de nominació popular. Les candidatures s’han de presentar en línia fins al diumenge dia 29 de gener.

El públic, doncs, podrà tornar a votar el millor espectacle –o producció o concert amb música, intèrprets o producció catalana– estrenat durant l’any passat, tant en directe com enregistrat i presentat a les xarxes. Per la seva banda, el jurat serà l’encarregat de decidir sobre les categories següents: millor enregistrament, millor composició, millor espectacle de producció no coral de cultura popular, caramelles, projecte educatiu, projecte de comunicació i projecte de transformació social, i premiarà també un director i una coral per la seva trajectòria.

La nova categoria de millor coral infantil vol reconèixer la gran quantitat i qualitat d’espectacles estrenats per cors d’aquesta tipologia els últims anys, mentre que la distinció d’un espectacle, personalitat o entitat del món coral de la Catalunya Nord pretén agermanar la Federació de Cors de Clavé del Principat amb els cors catalans a les terres del sud de l’Estat francès.

El jurat d’aquesta cinquena edició estarà format per l’escriptora i activista Esther Pardo, consellera dels Cors de Clavé; Conxita Garcia, exdirectora titular del Cor del Gran Teatre del Liceu i adjunta a la direcció musical d’aquesta entitat; Maria Àngels Blasco, exdirectora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural; la mezzosoprano i professora Montserrat Bertral; l’escriptor, periodista i polític Pere Baltà; el compositor Jordi Albanell, exmembre del jurat del Festival Internacional de Música de Cantonigròs, i el músic i periodista musical Ignasi Miranda. El veredicte del jurat i el premi del públic es donaran a conèixer el proper mes de març.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter