Subscriu-te

La GIOrquestra celebra el vuitè aniversari tot commemorant l’Any Beethoven

Aquest dissabte (Auditori de Girona, 20.30 hores) la GIOrquestra oferirà el seu tradicional concert d’aniversari. En aquesta ocasió la formació gironina aprofitarà l’avinentesa per celebrar també l’Any Beethoven amb un programa que reuneix dues de les grans obres del catàleg del compositor: la Segona Simfonia i el Concert per a violí.

D’altra banda, la cita també conté l’al·licient de gaudir de dos joves talents de projecció internacional: la violinista sud-coreana Ye-Eun Choi i la directora francesa Chloé van Soeterstède.

La violinista Ye-Eun Choi, artista Deutsche Grammophon, solista i membre de formacions de cambra aclamada, destaca per un so dinàmic, ric i de timbre vibrant. Deixebla d’Anne-Sophie Mutter, ja ha actuat al costat de la New York Philharmonic, Royal Philharmonic Orchestra, Münchner Symphoniker, English Chamber Orchestra, Tchaikovksy Symphony Orchestra, Orchestre National de França… i sota la batuta d’alguns dels millors directors del món (Ricardo Muti, Alan Gilbert, Christoph Eschenbach, André Previn, Charles Dutoit, Kent Nagano i Yannick Nézet-Seguin, entre d’altres).

Per la seva banda, Chloé van Soeterstède ha estat distingida per un gest intuïtiu, sensible i expressiu. Apadrinada per la directora Marin Alsop, ha debutat al capdavant de diverses orquestres europees, com ara la Royal Philharmonic de Londres, BBC Scottish Symphony, el nou conjunt musical de Manchester Psappha, Orchestre National de Lió, Orchestre National de Montpeller i Orchestre National du Pays de la Loire.

Imatge destacada: (c) Dugudun.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter