Subscriu-te

La música al Jardí dels Tarongers no s’atura a l’estiu

Cor Lutiana
Cor Lutiana

L’activitat musical al Jardí dels Tarongers, a Barcelona, continua fins al proper setembre amb el Cicle d’Estiu, que aplegarà intèrprets, formacions corals, orquestrals i de cambra destacats. La temporada va començar amb l’actuació del conjunt de cambra Evoéh el 7 de juliol i continuarà aquest divendres, 21 de juliol, amb el Cor de Veus Blanques Lutiana, finalista del concurs de TV3 Oh happy day! l’any 2014. La formació coral que dirigeix Sílvia Brugués i Quim Riumalló oferirà un repertori d’obres del Cançoner d’Uppsala, Rameau, Mendelssohn i Poulenc, entre d’altres, així com un ampli repertori de cançons catalanes.

El Cor Adicora, de l’Asociación de Directores de Coro de la República Argentina, actuarà el 28 de juliol amb un programa que proposarà un recorregut per la música coral d’aquest país, amb obres d’autors com Alberto Ginastera o Carlos Guastavino. Desprès d’una aturada al mes d’agost, el 7 de setembre tindrà lloc l’actuació, per primera vegada al Jardí dels Tarongers, de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, dirigida pel concertino i director Gordon Nikolic, amb un repertori que inclou obres que l’orquestra ha treballat durant la seva reunió d’aquest estiu.

Ulrike Haller
Ulrike Haller

El Cicle d’Estiu acabarà amb el concert de la soprano Ulrike Haller, el 15 de setembre, que cantarà al costat de la Coral Càrmina, dirigida per Jordi Casas. Acompanyats al piano per Emili Blasco, cantant i cor oferiran un programa amb obres de Franz Joseph Haydn, Antonin Dvořák, Leoš Janácek i Franz Schubert.

Tots els concerts començaran puntualment a les 19.30 h i tindran una durada aproximada de 40 minuts sense descans. En finalitzar cada concert se servirà una copa de cava als assistents. Amb l’entrada lliure (places limitades i sense reserva), es proposa una aportació de 10 euros per a cada concert. Més informació a: www.jardidelstarongers.org.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter