Subscriu-te

La nova formació Camerata Eduard Toldrà ret un doble homenatge a Eduard Toldrà i Leonora Milà

La nova formació orquestral vilanovina Camerata Eduard Toldrà

La productora El Far Blau, amb seu a Vilanova i la Geltrú, presenta aquesta temporada, en conveni amb l’Ajuntament, tres concerts que tindran lloc a l’Auditori Eduard Toldrà d’aquesta ciutat, concerts que aporten “propostes artístiques de qualitat i amb un cert punt de risc”, segons els organitzadors. Així, els dies 16 i 18 de novembre es comença la temporada amb el concert “Miralls” (a les 22 i 19 hores, respectivament), que serà alhora el debut i la presentació de la nova formació orquestral vilanovina Camerata Eduard Toldrà (CET), successora de la ja desapareguda Orquestra de Cambra del Garraf. 

En “Miralls”, la CET, que es crea coincidint amb la commemoració del 50è aniversari de la mort d’Eduard Toldrà, serà dirigida per Edmon Colomer, comptarà també amb el pianista Albert Guinovart, i s’hi interpretaran obres d’Eduard Toldrà, Manuel de Falla i l’estrena de l’obra per a piano i orquestra dedicada a la pedagoga Maria Canals escrita recentment per la pianista i compositora vilanovina Leonora Milà, que enguany celebra el seu 70è aniversari. D’aquesta manera, la CET ret un doble homenatge, a Eduard Toldrà i a Leonora Milà, cosa que farà d’aquest un concert únic; i també serà un concert solidari, ja que un euro per entrada venuda serà destinat a l’Associació Tegar (www.tegar.cat). “Tot això, tot aquest espectacle, és el fruit d’un any de feina teixint complicitats a tot arreu i amb tothom. I ara ha arribat el moment de la veritat”, en comenten els organitzadors.

Completaran el cicle de concerts “Jazz’Nadal” amb Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés, el 28 de desembre, i l’espectacle “El aire que te rodea” de la cantant Martirio amb el pianista Jesús Lavilla, el 19 de gener de 2013.

Les entrades per als tres concerts ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori Eduard Toldrà, ambdós a Vilanova i la Geltrú (de dilluns a divendres, d’11 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores; i dissabtes a les taquilles del Teatre Principal, de 17 a 20 hores), al servei Telentrada de Catalunya Caixa (www.telentrada.com) o bé trucant al 902 10 12 12.

El Far Blau és una productora catalana independent que té com a finalitat la creació de productes audiovisuals divulgatius, la producció discogràfica, reportatges, entrevistes i/o documentals propis de qualitat, elaborats amb rigor periodístic, visió crítica i compromís ètic. Amb aquest objectiu la productora El Far Blau disposa d’un equip de col·laboradors professionals del sector del periodisme, la comunicació, la fotografia, el vídeo, la producció, la realització, la música, el disseny gràfic i la publicitat.

Per a més informació de les seves activitats: www.elfarblau.com / www.facebook.com/elfarblau / twitter.com/ElFarBlau

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter