Subscriu-te

La pianista xinesa Yuja Wang debuta a Barcelona amb Ibercamera

Yuja Wang. © Felix Broede/DG

El dimecres 14 de març (21 h) té lloc al Palau de la Música el sisè concert de la temporada Ibercamera amb la pianista xinesa Yuja Wang. Aquest recital suposa el seu debut a Barcelona i al cicle Ibercamera. Yuja Wang interpretarà obres de Brahms, Rakhmàninov, Skriabin, Debussy, Albéniz i Ravel.

Yuja Wang, de 24 anys, és coneguda internacionalment per la seva manera d’interpretar, que “combina l’espontaneïtat i la imaginació de la joventut amb la disciplina i la precisió d’una artista madura”. Elogiada per la premsa internacional pel seu control i una tècnica prodigiosa, s’ha dit que té un domini del piano “admirable” i, fins i tot, “sobrehumà”. També ha estat elogiada per la seva capacitat de superar les exigències tècniques més extremes del repertori, pel nivell de profunditat de la seva comprensió musical i, alhora, per la frescor de les seves interpretacions i pel seu carisma damunt de l’escenari.

Des del seu debut el 2005 amb l’Orquestra del National Arts Center del Canadà, dirigida per Pinchas Zukerman, aquesta jove pianista ja ha treballat amb moltes de les millors orquestres del món. Yuja Wang ha ofert recitals a les principals ciutats del món. És una apassionada de la música de cambra i participa regularment en diversos festivals, tot col·laborant amb molts dels directors més reconeguts, entre d’altres Claudio Abbado, Charles Dutoit, Daniele Gatti, Lorin Maazel, Kurt Masur, Antonio Pappano, Iuri Temirkanov, Michael Tilson-Thomas i Pinchas Zukerman.

Més informació a www.ibercamera.es

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter