Subscriu-te

La segona edició del Primavera LIFE inclourà classes magistrals de Felicity Lott, Sarah Connolly i Anna Bonitatibus

El Primavera LIFE, sorgit del Lied Festival Victoria de los Ángeles (LIFE Victoria), es consolida enguany fent èmfasi en els continguts formatius i el suport al talent jove.

Després que l’edició de 2020 no es pogués celebrar a causa de la pandèmia i de l’arrencada de l’any passat, en aquesta ocasió el festival s’iniciarà el proper 15 de març al Recinte Modernista de Sant Pau amb un recital del baríton Mattia Olivieri i el pianista Michele d’Elia, que interpretaran un programa al voltant del concepte del caminant, tan present al repertori liederístic.

El 21 de març tindrà lloc el concert del tenor Stanislas de Barberyac, amb què debutarà a Barcelona en format de recital, ja que aquests dies participa en el repartiment de l’òpera Pelléas et Mélisande al Liceu. Celimène Daudet l’acompanyarà en un repertori amb obres de Schubert i Mahler.

Per la seva banda, la mezzosoprano italiana Anna Bonitatibus reivindicarà la cançó italiana amb un programa que imagina una hipotètica trobada entre Beethoven i Rossini en què l’acompanyarà el pianista Simon Lepper; serà el 7 d’abril.

El recital de gala de Felicity Lott al costat dels participants a les seves classes magistrals tindrà lloc el 28 d’abril, mentre que el 21 de maig serà el torn del debut de Veronica Simeoni, que actuarà amb Michele d’Elia al monestir de Sant Cugat del Vallès. Aquest espai també acollirà, el 28 d’abril, un recital dels alumnes del Màster de Lied Victoria de los Ángeles que s’imparteix a l’ESMUC.

A més de les classes magistrals de Felicity Lott, que es faran al Museu de la Música, també n’hi haurà de Sarah Connolly a la Universitat de Barcelona. I igualment Anna Bonitatibus n’impartirà al costat de Simon Lepper, centrades en repertori de Mozart i Rossini, entre d’altres.

El Primavera LIFE enceta una col·laboració amb l’Escuela Superior de Canto de Madrid i serà present a la capital espanyola amb més classes magistrals i un concert de Felicity Lott i els seus alumnes.

Finalment, s’ha programat una jam-session de lied per al dia de Sant Jordi i dues sessions vespertines anomenades Capvespres de Sant Pau, el 26 de març i el 4 de juny, amb la participació de músics del Màster de Lied Victoria de los Ángeles.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter