Subscriu-te

La setena edició d’OUT·SIDE tractarà de la participació i creació comunitària

Del 22 d’octubre al 26 de novembre tindrà lloc la setena edició d’OUT·SIDE’22: NOVA CREAC(C)IÓ, el cicle de músiques inusuals en centres d’art de Catalunya que qüestiona el format del concert, entre altres cànons de la música clàssica-contemporània.

La clàssica-contemporània, la improvisació lliure o l’electrònica, així com formes atípiques de programar música clàssica, antiga o d’altres cultures tindran cabuda en espais no pensats per escoltar música, sinó com a centres d’art amb particularitats úniques en cada cas.

Enguany, i darrere el lema “Nova creac(c)ió”, el cicle consta de cinc accions sonores, que van des de la música antiga fins a l’electrònica, a càrrec de formacions emergents o consolidades, com ara Meriel Price i el grup Frames Percussion, Stéphane Garin i l’Ensemble0, asLan ensemble –amb un centenar de saxòfons que interpretaran música de Sciarrino–, Alberto Bernal i l’ensemble Continuum XXI –amb un exemple d’anticomposició, que pren obres canòniques i n’esborra alguns fragments– i Hara Alonso, en col·laboració amb un conjunt d’estudiants de l’ESMUC.

Aquesta setena edició, la primera sota la direcció artística de Lluïsa Espigolé i Miquel Vich Vila, posa l’accent en projectes participatius i de creació comunitària i té la voluntat d’arribar a nous públics de totes les capes de la societat.

El cartell d’aquesta edició ha estat concebut i dissenyat per Alba Font Villar a partir d’elements del grafisme musical i la música visual. Els equipaments que acolliran les accions sonores d’OUT·SIDE són l’Arts Santa Mònica (Barcelona), el Centre d’Art Tecla Sala (l’Hospitalet de Llobregat) i Lo Pati Centre d’Art Terres de l’Ebre (Amposta).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter