Subscriu-te

La temporada musical del CaixaForum recupera aquest octubre les obres mestres de grans compositors

El Cuarteto Quiroga. © Josep Molina
El Cuarteto Quiroga. © Josep Molina

L’Obra Social “la Caixa” convida tres dels intèrprets més destacats del panorama actual –el Cuarteto Quiroga, la mezzosoprano Elena Gragera juntament amb el pianista Antón Cardó, i el pianista Javier Perianes– a participar en la nova temporada musical de tardor 2013 que se celebrarà a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona del 13 al 27 d’octubre. Complementàriament al cicle de conferències “Els adéus” –que recupera els testimonis i comiats de grans compositors de la història de la música–, la nova temporada musical inclourà les principals obres mestres de grans compositors com Beethoven, Schubert, Schumann, Brahms i Chopin.

El primer concert, aquest diumenge, 13 d’octubre, el protagonitzarà un dels quartets de corda més destacats del país, el Cuarteto Quiroga, amb la col·laboració del violoncel·lista Tomas Djupsjöbacka –membre del quartet finlandès Meta4–, per a la interpretació del Quintet en Do major de Schubert.

El segon concert, el diumenge 20 d’octubre, serà a càrrec d’un dels duos que millor interpreten un gènere tan complex com és el lied alemany, la mezzosoprano Elena Gragera i el pianista Antón Cardó. El duo oferirà Schwanengesang (sobre poemes de Heine) de Franz Schubert, el cicle de poemes de Maria Stuart als quals va posar música Robert Schumann, les profundes reflexions sobre la vida i la mort de Johannes Brahms poc abans de morir a partir de textos de la Bíblia traduïda a l’alemany per Luter, i els tres últims lieder compostos per Hugo Wolf abans de perdre la raó.

Finalment, el darrer concert, el diumenge 27 d’octubre, presentarà Javier Perianes, un dels pianistes espanyols més internacionals, que farà gaudir de les sonoritats de Brahms, Schubert, Beethoven i Chopin.

Tots els concerts començaran a les 19.30 h i tenen un preu de 12 euros (hi ha un 50% de descompte per als clients de “la Caixa”). Per a més informació i venda d’entrades: http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/ca/caixaforum-barcelona/2013-setembre-desembre-caixaforum-barcelona/temporada-musical.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter