Subscriu-te

L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica crea un nou cicle de concerts i concurs per a joves músics

El pròxim 2 de març l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) inaugurarà ImpulsACIMC, un nou cicle de concerts i concurs a Barcelona, amb la voluntat de promocionar els joves músics socis de l’entitat i acompanyar-los de manera integral més enllà d’oferir-los oportunitats d’actuació en públic.

Així, aquesta iniciativa pionera a Barcelona adoptarà la forma d’un cicle de concerts que enriquirà l’oferta cultural de la ciutat i alhora servirà de plataforma artística per a cinc solistes socis de l’entitat i acabats de graduar, als quals s’oferiran diversos serveis de valor afegit com, per exemple, assessorament fiscal i laboral.

Els cinc concerts d’ImpulsACIMC tindran lloc entre el 2 de març i el 21 d’abril a la seu de la Sociedad de Artistas e Intérpretes o Ejecutantes de España (AIE), al número 4 de la plaça d’Ibèria del barri de Sants de Barcelona. Un jurat compost per músics de prestigi serà l’encarregat d’escollir entre els participants un guanyador, que rebrà el Premi AIE, dotat amb 2.000 euros i diversos concerts remunerats per Catalunya.

Aquesta primera edició del concurs i cicle de concerts estarà protagonitzada pel pianista Xavier Ricarte (2 de març), la violoncel·lista Laura Peribáñez (17 de març), la saxofonista Ana Parejo (31 de març), el clarinetista Bernat Buzzi (6 d’abril) i el violinista Miquel Muñiz (21 d’abril). Tots els concerts començaran a les 19.30 h i seran d’entrada lliure.

La qualitat interpretativa i l’interès artístic del programa proposat han estat els criteris que s’han tingut en compte per a la selecció d’aquests intèrprets, als quals s’ha demanat que incloguin al programa una obra contemporània d’autoria catalana. També s’ha valorat molt positivament la programació d’obres de dones compositores.

L’ImpulsACIMC es duu a terme amb la col·laboració de l’AIE i la SGAE.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter