Subscriu-te

L’Associació Messies Participatiu organitza el cicle Cinema i Música Barroca

L’Associació Messies Participatiu proposa per als propers mesos un cicle de cinefòrum titulat Cinema i Música Barroca que s’oferirà en doble format: en línia i presencial. El cicle, que comença aquest dijous 18 de març, inclou quatre pel·lícules i comptarà amb la col·laboració en directe de reconeguts músics i artistes coneixedors de cadascun dels films, així com de la música destacada de cadascun i del seu compositor.

Així, hi col·laboraran el mestre Jordi Savall, el contratenor Xavier Sabata, el clavicembalista i director de Vespres d’Arnadí, Dani Espasa, el director del projecte Bach Zum Mitsingen, Pau Jorquera, i el periodista expert en cinema Pere Vall, que participarà en totes les sessions.

Aquest dijous, la primera pel·lícula del cicle serà El silenci abans de Bach de Pere Portabella (2007); el cinefòrum tindrà lloc a les 19 h amb Pau Jorquera. La seguirà, el 8 d’abril, Tots els matins del món d’Alain Corneau (1991), amb la col·laboració de Jordi Savall. En ambdós casos, el cinefòrum serà en línia, a les 19 h, a través del canal de Youtube de l’Associació https://www.youtube.com/c/AssociacióMessiesParticipatiu. De moment, atesa la situació generada per la COVID-19, els interessats han de veure la pel·lícula pels seus propis mitjans.

Si les condicions sanitàries ho permeten, és previst que les sessions següents puguin ser presencials als cinemes Girona de Barcelona, a les 18 h, amb els films England, my England de Tony Palmer (1995) el 20 de maig, amb la col·laboració del clavecinista Dani Espasa, i Farinelli de Gérard Corbiau (1995) el 10 de juny, amb la col·laboració del contratenor Xavier Sabata; el cinefòrum també s’oferirà en línia a les 20.15 i 20.40 h, respectivament.

Per facilitar el visionat de les pel·lícules, l’Associació Messies Participatiu ofereix als socis i simpatitzants una oferta de subscripció a Filmin de dos mesos a preu d’un; podeu demanar més informació al correu electrònic comunicacio@messiesparticipatiu.com.

Imatge destacada: El silenci abans de Bach

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter