Subscriu-te
,

L’Auditori Josep Carreras presenta la nova temporada de primavera

Paula Valls
Paula Valls

Hi destaca la programació d’òpera en petit format amb Il convito de Cimarosa, segona producció d’Òpera Jove, i l’actuació de Sabine Meyer amb l’Orquestra Camera Musicae.

El proper divendres, 3 de març, tindrà lloc el segon concert de la nova temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, a càrrec de la cantant Paula Valls, que interpretarà les cançons del seu nou disc, Black and white. La cantant, de veu prodigiosa i que va ser protagonista de l’espot televisiu de La Marató de TV3, estarà acompanyada de Guillem Soler (piano i veus), Kim Abramo (guitarra), Franco Molinari (contrabaix) i Joan Carles Aguerri (bateria).

Cal destacar com a novetat de la temporada el concert d’Òpera Jove, un projecte del qual formen part alumnes avançats de diversos centres d’ensenyament musical i que vol acostar l’òpera al públic en general mitjançant un espectacle atractiu. La companyia presentarà a Vila-seca el seu segon espectacle, Il convito de Domenico Cimarosa; serà el 7 d’abril. La temporada ja es va iniciar el 19 de febrer passat amb el concert familiar Mirant al mar de l’orquestra Camerata XXI.

Alart Quartet
Alart Quartet

Es tracta d’una temporada amb la presència de diversos estils programats per a tots els públics. A més dels concerts familiars vinculats al Pla Educatiu d’Entorn (amb l’objectiu que la música arribi als més petits de Vila-seca), com són Mirant al mar i Milim, jo de gran vull ser petita (2 d’abril), l’auditori aposta “per la música ben feta del nostre territori, amb el concert dels grups residents Alart Quartet, acompanyat d’Albert Guinovart, i el Cor Scherzo, amb el concert De les arrels al cel, segons paraules del programador de l’equipament, Josep F. Solórzano. Els primers actuaran el 9 de juny i el cor el 2 de juny.

Ignacio Rodes
Ignacio Rodes

Cal esmentar també el concert d’Ignacio Rodes, el 17 de març, un dels màxims exponents de la guitarra clàssica, que també oferirà classes magistrals als alumnes del Conservatori de Vila-seca. Quant a concerts corals, hi actuarà el Cor Vivaldi, el 24 de març, amb la producció Anem d’estrena! I el Cor Sant Esteve, el 5 de maig, que juntament amb l’actor Enric Arquimbau retrà homenatge al món de les faules amb la música de Xavier Pastrana, que també és assessor de la programació de l’Auditori.

Sabine Meyer
Sabine Meyer

Pel que fa a concerts de gran format, l’Orquestra Camera Musicae actuarà en dues ocasions amb dues propostes molt diferents. En la primera, l’orquestra estarà acompanyada de la gran clarinetista Sabine Meyer (21 d’abril), sota la direcció del seu titular, Tomàs Grau, i en la segona cita actuarà juntament amb la pianista Alba Ventura (12 de maig), sota la direcció d’Antoni Ros Marbà. També hi actuarà l’Orquestra Händel, el 19 de maig, formada per alumnes de nivell superior del Conservatori de Vila-seca, que interpretaran obres de Mozart, Txaikovski, Rossini, Mascagni i Grieg. I tancaran la temporada el 16 de juny els pianistes Ricard Miralles i Josep Mas “Kitflus” amb temes de Joan Manuel Serrat a ritme de jazz, en el concert Les cançons de Serrat sense Serrat.

Les entrades per als concerts es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert; també amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter