Subscriu-te

L’Auditori Josep Carreras programa quinze concerts a la seva temporada de primavera 2019

La temporada continuarà aquest divendres, 8 de febrer, amb el conjunt Archénsemble, dirigit per Xavier Pastrana i amb el tenor Roger Padullés i Daniel Espasa (clavicèmbal) com a solistes convidats, amb d’obres de Pedrell, Gols, Gerhard i Falla.

A final de gener es va presentar la nova temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que comprèn un total de quinze concerts. S’hi proposa una programació basada en cinc grans eixos per tal d’elaborar una temporada variada i atractiva, en la qual continua el Cicle Joan Guinjoan de música contemporània, la commemoració dels 40 anys del Conservatori de la ciutat, els concerts familiars gratuïts, la continuació de la residència del Quartet Gerard i la presència de Jordi Savall. La programació va començar recentment pels actes de la Festa Major amb l’actuació del pianista Enrique Bagaría i va continuar la setmana passada amb el concert “Folias & Romanescas” de Jordi Savall al costat de Xavier Díaz-Latorre.

Aquest divendres, 8 de febrer, tindrà lloc el tercer concert, amb el conjunt Archénsemble, format per quinze músics, i un programa al voltant d’obres de Pedrell, Gols, Gerhard i Falla, dirigits per Xavier Pastrana i amb el tenor Roger Padullés i Daniel Espasa (clavicèmbal) com a solistes convidats.

Soubugen i Adriana Alcaide

La resta de la temporada presentarà els artistes següents: Judit Nedermann (veu i guitarra), que presentarà el seu tercer disc, Nua, amb Pau Figueres (guitarres); el grup Fràgil, amb una proposta dedicada a Antonio Carlos Jobim; el duo japonès Soubugen i la violinista catalana Adriana Alcaide, que fa quatre anys que col·laboren; Josep Maria Ferrando (violí) i Jordi López Roig (piano), amb un programa dedicat a Prokófiev; el Quartet Gerhard, amb obres de Guix, Mozart i Schubert, i l’Orquestra Händel, nascuda en el si del Conservatori de Vila-seca fa trenta anys, amb el Quartet Gerhard, dirigits per Rafel Fabregat.

Pel que fa a la música coral, hi intervindran el Cor Sant Esteve amb el programa titulat “La cançó oblidada”, un homenatge a la memòria històrica amb referència i adaptacions de la música que es cantava a les escoles abans de la Guerra Civil; el concert de l’Ensemble O Vos Omnes, que presentarà el seu nou disc amb l’estrena d’una obra del compositor Joan Magrané; el Cor de Cambra Femení Scherzo, amb Karina Azivova al piano i dirigit per Jordi Casas Bayer, i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados. Finalment, l’oferta familiar inclourà els espectacles L’artesà de planetes i El pot petit.

Podeu consultar aquí i aquí tot els detalls d’aquesta temporada.

Imatge destacada: Cor de Cambra Femení Scherzo

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter