Subscriu-te

L’Auditori presenta una temporada de tardor amb algunes adaptacions

La pandèmia i les restriccions que se’n deriven han obligat L’Auditori, com molts altres equipaments, a replantejar alguns dels espectacles que va presentar fa pocs mesos. Per tal de garantir la seguretat dels músics i el públic, algunes produccions han estat substituïdes i cancel.lades o reprogramades per a la temporada 2021-22.

La Simfonia Turangalila d’Olivier Messiaen o Absolut Jest de John Adams hauran d’esperar. Tampoc  l’australiana Courtney Barnett, que havia d’actuar en el cicle Sit Back, no podrà viatjar fins a Catalunya. En canvi, altres artistes com Daniel Barenboim, Jordi Savall, Katia Buniatishvili, els quartets Casals i Hagen, Emmanuel Pahud, Matthias Pintscher, Mireia Farrés, Nuno Coelho, Lina & Raül Refree i Marco Mezquida, entre altres, confirmen la seva presència a la programació de tardor de L’Auditori.

En total, es tracta de 42 produccions que arrencaran d’aquí a pocs dies, amb la Biennal de Quartets de Barcelona que reunirà, durant quatre dies -entre el 17 i el 20 de setembre- el Quartet Casals i altres formacions com els quartets Diotima, Dalia, Marmen i Cosmos, entre altres.

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya iniciarà temporada el 2 d’octubre i oferirà 11 concerts amb solistes com Katia Buniatishvili, Emmanuel Pahud, Sebastian Knauer, Vera Martínez Mehner, Abel Tomàs, Maria Florea i Sara Ferrández, entre altres. Els dirigiran, a més del titular Kazushi Ono, Giedrė Šlekytė, Tabita Berglund, Matthias Pintscher, Lionel Bringuier, Ludovic Morlot, Nuno Cohelo o Josep Caballé Domenech.

També la Banda Municipal de Barcelona –amb 9 concerts i solistes com Maria Hinojosa o Ignasi Cambra, a més de les batuta convidada de Salvador Brotons-, Jordi Savall -que dirigirà música de Charpentier amb Le Concert des Nations i la Capella Reial de Catalunya- i propostes de cambra com Daniel Barenboim -en coproducció amb BCN Clàssics-, el quartet Hagen –que celebrarà el quarantè aniversari- i la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada –que presentaran el seu últim disc- formaran part de la temporada de L’Auditori els pròxims mesos.

Entre els projectes ajornats de la temporada passada hi ha l’estrena mundial de White de Pablo Carrascosa, que tindrà lloc el 12 d’octubre dins de les Sampler Sèries, així com l’homenatge a Beethoven del pianista Xavi Torres. Tots dos són encàrrecs de L’Auditori.

Les localitats adquirides fins al 24 de setembre tindran un 15% de descompte amb motiu de les festes de La Mercè. Així mateix, les tarifes planes -25 i -35 facilitaran l’accés al públic més jove mentre que tots els concerts de tardor estaran disponibles a la nova plataforma de streaming i vídeo sota demanda de L’Auditori de Barcelona, L’Auditori Digital. Finalment, hi haurà un abonament de tardor que permet fer una tria a la carta de concerts i obtenir un descompte del 25% per la compra d’entrades a 3 concerts i un 30% per a 5 concerts. Pel que fa al nou abonament de la Banda Municipal, suposa un un descompte del 20% per la compra de quatre o més concerts de la temporada de tardor.

Els concerts es faran amb les restriccions que es dictin en cada moment i que inclouran l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, l’entrada i sortida esglaonades, la distància entre persones, la interpretació del programa sense pausa i limitacions en l’ús dels ascensors o del guarda-roba.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter