Subscriu-te

L’entitat Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona celebra els 20 anys amb el Cor Vivaldi

El Cor Vivaldi
El Cor Vivaldi

L’associació solidària Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona farà 20 anys el 2014 i com a primer tast de la celebració ofereix un concert extraordinari el proper dijous 24 d’octubre amb el Cor Vivaldi, el qual, d’altra banda, celebrarà 25 anys el 2014. El Cor Vivaldi, dirigit per Òscar Boada, oferirà un programa interpretat a cappella amb obres d’autors contemporanis i clàssics com Ugalde, Victoria, Domínguez, Busto, Holst, Sarasola, Vila, Rutter, Uyttenboogard, Debussy, Verdi, Bonet i Biebl. El concert tindrà lloc a les 19 h a la Sala Mompou de l’SGAE Catalunya (passeig de Colom, 6, a Barcelona).

La Coral Espígol
La Coral Espígol

D’altra banda, demà divendres, 18 d’octubre, té lloc el cinquè concert de la 19a temporada d’aquesta associació, a càrrec de la Coral Espígol, dirigida per Quim Manyós, a la Casa del Mar (carrer d’Albareda, 1-3, al Paral·lel de Barcelona, a les 19.30 h). La Coral Espígol , fundada el 1979 pel seu actual director, oferirà un programa integrat per cançons d’arreu i folk-pop dels anys seixanta als noranta, amb l’acompanyament al piano de Marc Garcia.

El proper concert de la temporada serà el dissabte 23 de novembre a la parròquia de Sant Agustí (plaça de Sant Agustí, carrer de l’Hospital, a les 20 h), a càrrec de la Capella Francesa de Música.

L’entitat Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona és una associació dedicada a pal·liar la marginació social a la ciutat, centrada al barri del Raval, que mitjançant l’organització de cicles de concerts recapta fons econòmics que inverteix en diferents projectes. La idea sorgí arran del moviment de solidaritat social i econòmic que es desenvolupà a causa de l’incendi del Gran Teatre del Liceu el 1994, amb la finalitat de poder reconstruir també la vida dels que malviuen al barri que envolta el teatre d’òpera.

Les entrades dels concerts valen 6 euros, a més d’una “fila zero” per a donatius. Més informació: www.corcremat.org.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter