Subscriu-te

Les músiques del món, el Barroc o l’humor britànic en la nova temporada musical de CaixaForum Barcelona

Maria Mazzotta i Redi Hasa uneixen les músiques ancestrals i actuals entre els Balcans, els Càrpats i el sud d’Itàlia al seu nou disc URA, que presenten aquest diumenge, 14 de febrer
Maria Mazzotta i Redi Hasa uneixen les músiques ancestrals i actuals entre els Balcans, els Càrpats i el sud d’Itàlia al seu nou disc URA, que presenten aquest diumenge, 14 de febrer

La temporada musical d’hivern de CaixaForum Barcelona (Obra Social “la Caixa”) presenta un ambiciós programa de concerts amb algunes figures rellevants de l’escena musical actual, que oferiran una àmplia diversitat d’estils de música: des del Barroc fins als grans èxits britànics del pop, el soul, les músiques del món i la percussió. Una oferta musical amb la finalitat d’acostar diferents gèneres musicals al públic, amb propostes atractives i sorprenents ideades perquè els oients s’endinsin en diferents mons sonors i visquin una experiència musical més directa.

Els concerts, del 24 de gener al 17 d’abril, aplegaran noms destacats de l’escena internacional: Gli Incogniti (música barroca francesa i italiana, 7 de febrer), Maria Mazzotta i Redi Hasa (14 de febrer), Duncan Chisholm Trio (violí escocès, 21 de febrer), el conjunt britànic Cantabile-The London Quartet (6 de març), el Cor de Cambra i Ensemble BZM (20 de març), la soprano Raquel Andueza amb el violinista Hiro Kurosaki i l’Orquestra Barroca Catalana (3 d’abril) i el conjunt Gospel Soul (17 d’abril).

El CaixaForum Barcelona està a l’avinguda de Ferrer i Guàrdia, 6-8, al costat de la Fira de Barcelona. El preu de les entrades és de 12 euros, amb un descompte del 50 % per a clients de “la Caixa”. Més informació i venda d’entrades en aquest enllaç.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter