Subscriu-te

L’Orquestra Barroca de Barcelona comença temporada amb el ‘Gloria’ de Vivaldi

L’Orquestra Barroca de Barcelona (OBB) presenta una nova temporada que suposa la seva consolidació al calendari de la música clàssica i que inclou més concerts que mai i una programació entorn del virtuosisme del violí a Itàlia. Adolf Gassol, director artístic de l’OBB, dirigirà diversos concerts al Palau de la Música Catalana, com a director del Cor NovAria, i Gilles Colliard, el seu director musical, dirigirà l’orquestra en la resta de concerts.

Els objectius de la temporada són, en primer lloc, continuar creixent artísticament i ampliant repertori, difondre al màxim de gent possible la música antiga i encomanar la passió pel Barroc, fidelitzar el públic de les residències i treballar en el desenvolupament de públics a nous espais, com el Palau de la Música Catalana o La Pedrera.

La temporada 2019-20 de l’OBB presenta diverses novetats, amb el lema “L’OBB, on els orígens vibren”, que inclouen la consolidació de les residències musicals Dibuixant el Barroc; el cicle de concerts al Palau de la Música, en el marc dels concerts organitzats per NovAria Artists; el projecte de recuperació de patrimoni musicològic “L’òpera a la Barcelona del segle XVIII”, que es presentarà a La Pedrera amb el contratenor Víctor Jiménez, en el marc de les Residències Musicals a La Pedrera, i les ja consolidades residències musicals a Martorelles, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.

La temporada arrencarà el proper divendres 20 de desembre amb el Gloria de Vivaldi al costat del Cor NovAria, dirigit pel seu titular, Adolf Gassol. El concert tindrà lloc a la catedral de Sant Llorenç (plaça de la Vila) de Sant Feliu de Llobregat (20 h) amb les veus solistes d’Esther Ribot, Eva Ribas i Oriol Rosés. En aquest concert també intervindrà el violoncel·lista de 12 anys Guillem Gironès i el llaütista Jordi Gironès.

Els concerts al Palau de la Música Catalana per al proper 2020 seran els dies 29 de gener, 20 de febrer, 11 de març, 23 d’abril, 11 de juny, 18 de juliol i 20 d’agost, corresponents al cicle NovAria Artists, amb un programa a l’entorn de Les quatre estacions de Vivaldi.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter