Subscriu-te

Manel Camp porta a Reus la seva combinació de jazz i simfònic

Manel Camp i Llibert Fortuny

El Teatre Fortuny de Reus acollirà els dies 2 i 3 de juny el concert “Miscel·lània”, del pianista manresà Manel Camp, en la seva formació de trio (piano, contrabaix i bateria) i amb el saxofonista Llibert Fortuny i l’Orquestra Camera Musicae, reduïda a formació de septet de corda, quartet de fustes i trio de metalls. Així, s’hi podrà escoltar un concert tímbricament totalment nou amb la combinació del so clàssic de l’orquestra i la sonoritat diferent del quartet de jazz. El repertori, compost íntegrament pel pianista manresà, consisteix en l’arranjament per a aquesta barreja de sons de la Suite de primavera i Tangram, a més de l’estrena absoluta de l’obra Nonze, composta especialment per a aquest concert. Després de l’estrena a Reus, el repertori es podrà escoltar al Festival Mas i Mas de Barcelona aquest estiu.

Manel Camp arriba a aquest projecte després de guanyar el Premi Enderrock 2011 en la categoria de jazz pel seu darrer disc, Tangram, a més de continuar amb la seva productiva unió amb Llibert Fortuny, amb qui va revisar en clau de jazz el cançoner tradicional català en Populina. L’Orquestra Camera Musicae, dirigida des de la seva fundació el 2006 per Tomàs Grau, des del 2009 és l’orquestra resident de l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, i amb Albert Guinovart com a compositor resident des del 2008. Les entrades del concert es poden adquirir a Ticketmaster a un preu de 25 euros, amb possibilitat de descomptes i abonaments.

La «Revista Musical Catalana» ofereix cinc jocs de dues entrades a les primeres cinc persones que facin efectiva la subscripció anual en paper o digital a la Revista, amb una promoció en col·laboració amb el Centre d’Arts Escèniques de Reus, que coprodueix l’espectacle amb Camera Musicae.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter