Subscriu-te

Michael Feinstein canta Sinatra amb la Simfònica del Vallès

Feinstein

Demà dissabte, 19 de novembre, tindrà lloc el tercer programa del cicle Simfònics al Palau (Palau de la Música Catalana, 19 h), protagonitzat per l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb una proposta molt especial dedicada al món dels estàndards del jazz americà i els musicals de Brodway: “Michael Feinstein canta Sinatra”. Es tracta d’un homenatge al crooner més universal de tots, Frank Sinatra, i al seu llegat en la veu d’un dels seus deixebles més reconeguts als Estats Units, Michael Feinstein, l’exponent contemporani més representatiu del Great American Songbook, i que debuta a l’Estat espanyol amb aquest concert.

Ella Fitgerald, Bing Crosby o Frank Sinatra van popularitzar les cançons que compositors i lletristes com Irving Berlin, George Gershwin, Richard Rodgers o Cole Porter havien escrit, majorment per l’escena de Broadway i Hollywood. És el que als Estats Units es coneix com el Great American Songbook (Gran Cançoner Americà), els estàndards, i que té en Michael Feinstein un dels més brillants intèrprets contemporanis.

Aquest concert, en col·laboració  amb el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, inclou també obres dels musicals de Broadway On the Town (Suite) de Leonard Bernstein, popular per la pel·lícula protagonitzada per Gene Kelly i el mateix Frank Sinatra, i Rodeo d’Aaron Copland. El concert serà dirigit per Vicent Alberola. Michael Feinstein interpretarà temes de Frank Sinatra amb obres de Cole Albert Porter, Paul Anka, Frank Henry Loesser, Avo Uvezian i d’altres.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter