Subscriu-te

Música coral al vuitè Cicle de Música Sacra de Cardona

Cor Infantil Amics de la Unió

La col·legiata de Sant Vicenç de Cardona acull per vuitè any consecutiu una nova edició del Cicle de Musica Sacra de Cardona que s’organitza a la vila ducal coincidint amb la festivitat de Setmana Santa.

La primera cita del cicle és el diumenge 1 d’abril amb l’actuació del Cor Infantil Amics de la Uniósota la direcció del mestre Josep Vila i Jover. La segona vetllada musical se celebrarà el dissabte 7 d’abril i oferirà el concert de l’ensemble vocal O Vos Omnes, acompanyada de l’agrupació musical Vespres d’Arnadí. Dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu, el Cicle de Música Sacra de Cardona és dirigit per Josep Maria Sauret i posarà l’accent, en l’edició d’enguany, en la música coral.

Els dos concerts del cicle, que organitzen l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Museu d’Història de Catalunya, se celebraran a la col·legiata de Sant Vicenç de Cardona a les 19 h.

Una de les novetats d’aquesta edició del cicle serà la col·laboració amb l’Escola Municipal de Música de Cardona, Musicant. I és que el primer dels dos concerts comptarà amb la participació del Grup Coral de l’Escola de Música de Cardona, que interpretarà dues peces musicals al costat del Cor Infantil Amics de la Unió. Sota la direcció del mestre Josep Vila i Jover, el Cor Infantil Amics de la Unió oferirà un concert a cappella amb la interpretació de la Missa Brevis d’André Caplet, entre altres obres.

El segon concert del cicle el protagonitzaran l’ensemble vocal O Vos Omnes, que dirigeix el reconegut director Xavier Pastrana, i la formació instrumental Vespres d’Arnadí, dirigida per Daniel Espasa. Amb el títol “L’esplendor del primer barroc”, les dues formacions interpretaran obres de Claudio Monteverdi, Alessandro Scarlatti, Tomás Luis de Victoria o Heinrich Schütz.

El preu de cada concert és de 10 euros. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona o reservar-les al telèfon d’informació 93 869 27 98. També es podran comprar una hora i mitja abans de cada concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter