Subscriu-te

Música entre vinyes dins el Festival Vinya&Art Clàssic

Les Caves Elyssia a Sant Cugat Sesgarrigues
Les Caves Elyssia a Sant Cugat Sesgarrigues

El duo format per Patrícia de No, flautista i Cristina Casale, pianista, oferiran un concert a les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues avui divendres, 22 d’abril, a les 20h. amb obres de Debussy, Poulenc i Ravel.

Les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues acullen avui la primera edició del Festival Vinya&Art Clàssic, impulsat pel grup Freixenet i la Fundació Ferrer Sala, on es combinaran l’art musical i el gastronòmic amb el món vitivinícola.

Tast, concert i sopar

cartell caves elyssiaLes propostes interdisciplinars que combinen música i gastronomia en entorns singulars viuen amb l’arribada del bon temps el seu context ideal. Les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues, del grup Freixenet, acolliran aquest vespre el concert de dos intèrprets catalanes de gran projecció internacional: Patrícia de No, flautista i Cristina Casale, pianista. Un cop finalitzat el concert, Vinya&Art oferirà un sopar-cocktail harmonitzat amb la música del concert. Una experiència gastronòmica diferent, especialment dissenyada per l’assessor gastronòmic Àlex Batallé.

La proposta, que s’emmarca dins la oferta de celebracions de la festivitat de Sant Jordi, que enguany cau en dissabte, proposa una fusió sofisticada entre música, gastronomia i vi en una experiència única entre vinyes.

Patricia De No i Cristina Casale oferiran en aquest concert obres de Francis Poulenc, Claude Debussy, George Gershwin o Astor Piazzolla, obres recentment recollides en el seu nou CD, Intimate, que compta amb la col·laboració dels músics de jazz David Mengual, contrabaix i Oriol Roca, bateria, que seran també presents al concert d’aquest vespre. Un extraordinari repertori per a flauta i piano que va des de la música francesa de primera meitat del segle XX fins a la modernitat del jazz amb predecessors com George Gershwin. Després del concert, se serviran plats d’alta gastronomia inspirats en les peces musicals del recital, harmonitzats amb una acurada selecció de vins i caves del Grup Freixenet.

Cristina Casales i Patricia De No
Cristina Casales i Patricia De No

Patrícia de No és una de les flautistes amb més projecció internacional de la seva generació. Ha passejat la seva música per escenaris de mig món a Europa, Estat Units, Amèrica Central, Sudamèrica i Àsia, actuant com a solista amb la Orquestra de Cambra de Silèsia, la Orquestra de Cambra Virtuosa de Praga, la Orquestra Simfònica de Medellín, de l’Acadèmia del Liceu de Barcelona, entre altres i auditoris teatres com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, Teatro, Royal City Hall de Helsinki, Teatro Nacional de Medellin, etcGuanyadora de nombrosos concursos Internacionals acaba de ser nombrada Pearl Worlwide Artist per la prestigiosa marca de flautes Pearl.

Cristina Casale ha estat guardonada amb el Premi Internacional de la Creativitat al Piano. Ha ofert concerts arreu d’Europa, Estats Units i Sudamèrica, a sales de gran prestigi internacional com el Weill Carnegie Hall de Nova York o el Palau de la Música Catalana. Al 2014 Freixenet va esponsoritzar la seva gira per Estats Units, amb gran èxit entre el públic nord-americà. Aquest any torna a estar sponsoritzada per Freixenet, junt amb la Patrícia de No, en les seves gires per la Xina i el Japó.

El Festival posa a disposició dels assistents un servei de transport des de Barcelona. Per a més informació i reserva consultar http://classic.vinya-art.com

 

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter