Subscriu-te

Nancy Fabiola Herrera inaugura el cicle Lucero Nuestro, promogut per la Fundació Victoria de los Ángeles, a Sant Cugat

Nancy Fabiola Herrera. © Outumuro-Fidelio Artist

La Fundació Victoria de los Ángeles i la mezzosoprano canària Nancy Fabiola Herrera inauguren el proper diumenge 20 de novembre un cicle de recitals amb grans artistes internacionals, per recaptar fons per a les diverses línies d’actuació de la fundació que porta el nom de la cantant barcelonina.

El cicle, que dirigeix artísticament la cantant canària, ha estat batejat amb el nom de Lucero Nuestro –com a homenatge a Alejandro, el fill amb síndrome de Down que Victoria de los Ángeles va tenir i que encara viu, i a qui ella anomenava així, “Lucero mío”. La recaptació d’aquest primer concert, doncs, serà destinada a la seva manutenció i cura.

El primer concert del cicle Lucero Nuestro té lloc el 20 de novembre a les 19 h al Teatre-Auditori de Sant Cugat, amb un recital a càrrec de Nancy Fabiola Herrera, acompanyada al piano pel nord-americà Mac McClure, en un programa que inclou obres d’autors com Gerhard, Mompou, Ortega, Falla, Llorca i Montsalvatge.

El cicle està previst que s’instauri de forma habitual amb una freqüència de tres concerts anuals, en el qual intervindran artistes espanyols i estrangers de renom internacional que actuaran de forma altruista a benefici de la Fundació Victoria de los Ángeles. De moment, ja hi han confirmat la participació cantants com el baríton uruguaià Erwin Schrott, el tenor canari Celso Albelo, la soprano valenciana Ofèlia Sala i la soprano canària Yolanda Auyanet. El cicle de recitals es desenvoluparà a diversos escenaris de la Península–Teatro Pérez Galdós de Gran Canaria, Teatro de la Zarzuela de Madrid, entre d’altres– i inclourà la transmissió del documental Brava Victòria!, estrenat  recentment.

Amb aquest cicle de recitals es vol contribuir a la difusió de l’obra de Victoria de los Ángeles, donar suport al format de recital de cançó de concert –del qual la cantant catalana va ser exponent– i contribuir al sosteniment de beques per a estudiants que poden trobar en la trajectòria de Victoria de los Ángeles un model. En paraules de Nancy Fabiola Herrera: “Victoria és un model a seguir pel seu art i la seva humanitat. Crec que a la vida un ve per donar el millor de si mateix per tal de fer un món millor i això és el que va fer Victoria i és per això que tothom la recorda amb tant de fervor a tot el planeta. Nosaltres hem de seguir el seu exemple.”

Aquest cicle de concerts se suma al ja tradicional homenatge que la Fundació i el Teatre-Auditori dediquen a Victoria de los Ángeles i en què en altres edicions han participat desinteressadament figures com Ainhoa Arteta, Teresa Berganza, María Bayo, Joan Pons o Jaume Aragall, entre d’altres.

Les entrades d’aquest recital oscil·len entre els 24 i els 36 euros. El cicle també inclou una fila zero amb ingressos al compte de Catalunya Caixa 2013-0295-72-0200869944.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter