Subscriu-te

Nancy Fabiola Herrera ofereix un recital a Sant Llorenç de Morunys

Nancy Fabiola Herrera. © Outumuro/Fidelio Artist

La mezzosoprano canària Nancy Fabiola Herrera ofereix el dissabte 24 de març de 2012 (18 h) un recital líric que obre el cicle de concerts de primavera que ha programat per a aquesta temporada l’Hotel El Monegal, situat a la localitat de Sant Llorenç de Morunys, al Solsonès.

Des de fa unes temporades aquest hotel solsoní envoltat de naturalesa i al peu de la serra del Port del Comte, organitza cicles de concerts de petit format amb una gran acceptació de públic. Pel que fa al recital de Nancy Fabiola Herrera, oferirà un programa amb obres d’autors espanyols i catalans com Ortega, Cumellas, Llorca, Gerhard i Montsalvatge. La mezzosoprano estarà acompanyada al piano per Mac McClure.

La cantant canària és considerada una de les artistes més importants del panorama líric internacional, i habitualment és present en les programacions de teatres com el Metropolitan de Nova York, Royal Opera House, Opéra National de París, Deutsche Oper de Berlín o a l’Opera de Los Angeles.

Per la seva banda, Mac McClure –un estret col·laborador de l’artista canària– és actualment el director del Conservatori Superior de la Universitat Nacional de Colòmbia i té una gran relació amb Catalunya, havent viscut a Barcelona, on es traslladà el 1986 per aprofundir en el repertori espanyol –del qual és considerat un especialista– i clàssic amb Alícia de Larrocha. Des d’aleshores ha desenvolupat una carrera internacional i ha enregistrat més d’una trentena de discos amb un repertori amplíssim.

El segon concert de la temporada tindrà lloc el dia 31 de març (20 h) amb la versió per a quartet de corda de l’oratori de Haydn Les set últimes paraules de Crist a la creu. Serà interpretat pel Quartet Glinka, format per Al·la Voronkova i Gueràssim Voronkov (violins) Bernat Bofarull (viola) i Marc Galobardes (violoncel) i amb la col·laboració de l’actriu Maria Voronkova.

Més informació a: www.monegal.com

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter