Subscriu-te
,

Oberta la convocatòria per participar en la programació del BZM

Recentment s’ha presentat la programació del projecte participatiu Bach Zum Mitsingen (BZM) del 2018. Per les característiques del projecte (el treball intensiu i la gran dificultat de les obres que s’hi proposen), ​les cantates de J. S. Bach del cicle BZM van adreçades a cantants amb experiència coral i una important formació vocal i musical, i es requereix un compromís total, tant pel que fa a preparació prèvia com a assistència a assajos i concerts. El nombre de places és limitat i se seguiran uns criteris molt concrets per a la selecció.

El calendari previst és el següent. BWV 247: Passió segons sant Marc (reconstrucció de Ton Koopman), els dissabtes 10 i 17 de març, assaig del cor; el dissabte 24 de març, concert al Festival Música Religiosa de Vic, i el diumenge 25 de març, concert al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Motets BWV 228 i 229 al Festival Bach de Tolosa de Llenguadoc: dissabte 19 de maig, assaig a Barcelona; diumenge 20 de maig, assaig i concert a la basílica del Pi; dissabte 2 de juny, assaig i concert a Tolosa de Llenguadoc; diumenge 3 de juny, concert a Tolosa de Llenguadoc. Concert inaugural del Festival Bachcelona, que tindrà lloc al Palau de la Música: dissabte 14 de juliol, assaig del cor; dijous 19 de juliol, assaig i concert. Cantata BWV 40, al monestir de Pedralbes (concert benèfic de la Fundació Barraquer i Salvat): dissabte 1 de desembre, assaig i concert.

Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç.

El projecte Bach Zum Mitsingen és una iniciativa que Daniel Tarrida i Pau Jorquera van endegar l’any 2011 i en el qual han participat més de 900 persones, tot gaudint de l’experiència de cantar Bach en format participatiu. Per fer-ho possible, des del 2011 s’ha rebut la col·laboració de més de 300 músics i solistes professionals. L’estructura principal inclou el Cor BZM i la BZM Ensemble, que assumeix l’acompanyament instrumental de totes les cantates amb instruments barrocs i criteris històrics.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter