Subscriu-te

Oberta la inscripció per al 6è Curs Internacional d’Arpa Horta de Lleida

Curs-arpa-berta_puigdemassa
Actuació de Berta Puigdemasa

La convocatòria per participar a la sisena edició del Curs Internacional d’Arpa Horta de Lleida restarà oberta fins al dia 30 de juny de 2017. El curs, dirigit per Berta Puigdemasa, se celebrarà del 27 d’agost al 4 de setembre de 2017 i tindrà lloc a Cal Muntanyès, una casa rural de la partida Rufea (una de les 46 partides o barris que formen l’Horta de Lleida). S’hi acceptarà la participació d’un màxim de 12 alumnes actius, que seran admesos per ordre de subscripció. També s’hi admetran alumnes oients.

El curs serà impartit per professores de prestigi internacional, com Isabelle Perrin, Maria Lluïsa Ibáñez, Susana Cermeño i Berta Puigdemasa. També cada alumne actiu tindrà quatre classes individuals de 50 minuts amb Isabelle Perrin, professora principal del curs. S’oferirà una beca a un participant seleccionat el primer dia de classe per cobrir el 50% de les despeses d’inscripció; l’alumne seleccionat haurà d’oferir un recital en una sala de concerts de la ciutat de Lleida, o del territori lleidatà, el dissabte 2 de setembre de 2017. Els participants disposaran de sales d’estudi i també d’arpes d’estudi, tot i que s’aconsella dur-hi arpa pròpia si se’n té la possibilitat. Els alumnes faran un concert de cloenda en un espai de la ciutat de Lleida o de l’Horta de Lleida.

El preu del curs (alumnes actius: 780 euros, i alumnes oients: 450 euros) inclou, entre d’altres, les classes, les conferències, l’allotjament i tres àpats (esmorzar, dinar i sopar), i també els trasllats (estació de trens o autobusos de Lleida i aeroport de Barcelona).

Es pot fer la inscripció per internet al web del curs: www.arpahorta.com, per correu electrònic: info@arpahorta.com o trucant al telèfon (+34) 686 92 53 99.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter