Subscriu-te

Onze concerts en vuit espais constituiran la dissetena edició del Festival Musiquem Lleida

Els dies 7, 8, 9 i 16 d’octubre tindran lloc els onze concerts d’una nova edició del Festival Musiquem Lleida, que se celebrarà en un total de vuit espais de la capital del Segrià. El concert de cloenda, el 16 d’octubre a l’Auditori Enric Granados de Lleida, es repetirà el 30 d’octubre a Arbeca i el 6 de novembre a Mollerussa.

Les actuacions, concretament, tindran lloc al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), a la plaça de la Paeria, a la Seu Vella, al Museu de Lleida, al Rectorat de la Universitat de Lleida i a la plaça Ricard Vinyes.

El Festival s’iniciarà el divendres 7 d’octubre, a les 18.30 hores, al pati de l’IEI amb l’actuació del guitarrista Raúl Viela. Aquell mateix dia actuarà a la plaça de la Paeria el quintet de vent Bòreas Ensemble, a les 19.30 h. El darrer concert de la primera jornada serà el del Quintet Momentum, a les 21 hores, a la Seu Vella.

Els intèrprets i grups seleccionats en aquesta ocasió són el Banus Duo –format per una guitarrista i una clarinetista–, el Viñes Piano Duo, el Canticum Trio (guitarra, clarinet i percussió), el pianista Daniel Ligorio, el duo de saxo i piano Lu2 Tonalis, el Cor d’Homes d’Igualada, el duo de violoncels Lofoten Cello Duo i les guitarres i el contrabaix d’Oscar Wolf & His Moon Serenaders.

El concert de cloenda porta per títol “Requiem im Paradiso” i hi participaran el LleidArt Ensemble, la Coral Shalom i el Cor Praesentia, juntament amb la soprano Alba Quinquillà i el baríton Ferran Albrich, tots dirigits per Albert Cabero –nou director de la Coral Shalom– i Martí Costa.

Imatge destacada: © Oscar Cabrerizo (Defoto).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter