Subscriu-te
,

Palau Vincles convoca el segon concurs de composició coral “La Cançó de l’Estiu”

Ja estan publicades al web del Palau de la Música les bases del segon Concurs de Composició de cant coral: la Cançó de l’Estiu de Palau Vincles, el projecte sociomusical del Palau, per a obres corals de nova creació, originals i inèdites.

La convocatòria està oberta fins al 17 de gener de 2023 i de les cançons presentades, el jurat n’escollirà fins a un màxim de cinc, que seran les guanyadores i que s’estrenaran el marc del concert d’estiu de Concert d’Estiu Palau Vincles FEST que se celebrarà a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana l’11 de juny de 2023. Un esdeveniment en el qual participaran més de 800 nenes i nens provinents de formacions corals pròpies i adscrites a Palau Vincles.

Cadascuna de les cinc cançons guanyadores rebrà un premi únic de tres-cents euros i el reconeixement artístic a través de l’estrena de la cançó al concert esmentat. Els guanyadors premiats del Concurs de Composició es donaran a conèixer durant el mes de febrer del 2023.

La temàtica escollida per a aquesta segona edició del Concurs de Composició és El poder de l’art, com a eix de creixement personal. La interacció entre col·lectius diferents a través de l’art genera millores individuals, amb l’enriquiment que aquest fet suposa. A més, l’art ajuda al desenvolupament personal,  contribueix a millores col·lectives i ajuda la societat.

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles és el projecte sociomusical del Palau de la Música Catalana i va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral. 

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen per al creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint noves oportunitats. La igualtat, la vitalitat, la il·lusió, l’esperança, les oportunitats, el compromís, la solidaritat, el respecte per la diferència són valors vinculats a Palau Vincles.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter