Subscriu-te

Pep Sala i els 25 anys de Sau al cicle BandAutors al Palau

Pep Sala al Palau de la Música Catalana. © Xavier Mercadé

El 15 de novembre (21 h) el Palau de la Música Catalana oferirà el concert “Pep Sala: 25 anys de Sau”, corresponent al cicle BandAutors al Palau. Serà una ocasió irrepetible per reviure el llegat musical de Sau, de la mà del guitarrista i compositor del duet, Pep Sala. Una banda sonora de referència per al pop-rock del nostre país, que encara recorda la tràgica desaparició del cantant Carles Sabater. Enmig de la seva retirada temporal per motius de salut, Pep Sala commemorarà el 25è aniversari del naixement de Sau i oferirà un repàs de la seva trajectòria amb les cançons més populars del grup.

El primer disc de Sau, No puc deixar de fumar (Audiovisuals de Sarrià), es va editar el març de 1988. El projecte, però, ja s’havia començat a gestar dos anys abans, quan Sala i Sabater es van conèixer durant la realització d’un programa pilot per a TV3. El maig de l’any 1986, Carles Sabater va entrevistar el director de l’Escola de Música de Vic, Pep Sala. El programa no es va emetre mai. El mes d’agost d’aquell any el duet va començar a treballar d’una manera conjunta i pel novembre Joan Capdevila (el tercer Sau) ja va entrar en contacte amb ells per preparar el repertori d’un nou grup de pop-rock en català.

Pep Sala explica: “Aquest any he frenat la meva activitat musical, i quan va sorgir la possibilitat de tocar al Palau, vaig pensar que havia de ser un espectacle molt especial.” El músic i cantant farà un concert monogràfic plantejat només amb temes de Sau. “Pep Sala: 25 anys de Sau” és el tercer concert del cicle BandAutors al Palau.

La primera etapa del cicle d’aquest 2011 es clourà amb el concert dels sixties d’Angelina i Els Moderns & Òscar Dalmau (16 de desembre), amb un repàs dels clàssics del pop ie-ié català dels anys seixanta al Petit Palau decorat especialment d’època. El 2012 el cicle continua amb dues representacions al Petit Palau del nou pop-folk català. D’una banda, l’estrena en directe el 23 de març del segon disc de la cantant i pianista Maria Coma (editat per Amniòtic Records), així com el nou material del grup barceloní de pop The Seihos, en el qual milita Martí Maymó, baixista de Manel (14 d’abril). El concert previst per al dia 7 de febrer de 2012 del grup Obrint Pas s’ha cancel·lat per motius aliens al Palau dela Música Catalana. Aquest concert no es substitueix per cap altre i es retornarà l’import de les localitats comprades fins a la data prevista per al concert, a les taquilles del Palau de la Música Catalana.

Els preus dels concerts, pensats per arribar a tots els públics, van de 8 a 25 euros a la Sala de Concerts i de 15 a 18 euros al Petit Palau. Les entrades ja es poden adquirir a través del web del Palau www.palaumusica.cat, a les taquilles del Palau o trucant al telèfon 902 442 882.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter