Subscriu-te

Preestrena d’un documental protagonitzat pel Cor Vivaldi

Cor Vivaldi 2014

Amb 25 anys d’història complerts i una trajectòria que l’avala actualment com un dels cors infantils més prestigiosos, el Cor Vivaldi de l’Escola IPSI continua donant mostres de vitalitat, emprenedoria i enginy en fer el salt al món de l’audiovisual. Així, conjuntament amb la productora Gusanofilms, el Cor ha protagonitzat un documental sobre la seva vida diària, titulat irònicament La cosa més avorrida del món.

La preestrena de tindrà lloc el divendres 12 de juny a l’Auditori Axa de L’illa Diagonal (21 h). Tothom que vulgui adquirir entrades pot fer-ho pel preu simbòlic de 2,5 euros a través d’aquest enllaç. Durant la vetllada hi haurà servei de bar, ofert pel mateix Cor Vivaldi (el VivIpsBar).

Tant el director del Cor, Òscar Boada, com el director de la filmació, Carles Muñoz Gómez-Quintero, van tenir clar des del principi que aquest documental no només havia d’explicar l’origen del Cor Vivaldi i la seva feina, sinó que també calia anar més enllà i reflectir-ne el tarannà i el compromís amb la música i l’educació. Han estat 9 mesos de filmació, amb un total de 260 hores enregistrades, seguint les peripècies del Cor durant el temps que van estar preparant-se per participar en el Certamen Internacional de Cant Coral de Tolosa. El fet, però, queda com l’anècdota que deixa pas a parlar de l’esforç, de l’amistat, de la infància i l’adolescència, de les alegries i les primeres decepcions… Se’n pot veure un avançament en aquest vídeo de promoció.

Per a aquest projecte, el Cor Vivaldi ha rebut el suport econòmic de l’Escola IPSI, la qual ha assumit la major part de les despeses, així com l’ajuda de la Universitat Internacional de Catalunya i de particulars mitjançant una campanya de micromecenatge amb Verkami.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter