Subscriu-te

Presentació de la nova etapa de la «Revista Musical Catalana», el 15 de setembre

El dijous 15 de setembre (a les 19 h) tindrà lloc la presentació pública del nou format de la «Revista Musical Catalana» a la Sala de Cambra del Palau de la Música. L’acte comptarà amb la presència de Mariona Carulla, presidenta de l’Associació Orfeó Català; Salvador Cardús, periodista, escriptor, doctor en Ciències Econòmiques i membre del Consell Editorial de la Revista; Jordi Cabré Trias, director general de Cooperació Cultural de la Generalitat, i Mercedes Conde, directora de la publicació. Durant l’acte es presentaran les novetats de la nova etapa de la Revista, a més de gaudir d’una breu actuació de l’Orfeó Català.

 

La nova «Revista Musical Catalana» ja és a la venda des del passat 29 d’agost de 2011. La publicació històrica, fundada per l’Orfeó Català l’any 1904, harenovat la seva imatge gràfica amb un nou disseny i s’integra en les noves tecnologies amb la publicació en doble format: paper i digital, a més d’inaugurar lloc web www.revistamusical.cat i obrir-se a les xarxes socials (Facebook i Twitter). La nova etapa de la «Revista Musical Catalana» respon a l’afany de renovació d’una publicació històrica –de línia editorial independent– en l’àmbit de la divulgació i l’estudi de la música catalana, que vol continuar essent referent en l’àmbit de la cultura catalana i universal.

La nova «Revista Musical Catalana», de periodicitat bimestral, ja està al mercat en 800 punts de venda de tot el territori català i València i es pot adquirir a un preu de 4 euros el número solt. La subscripció anual té un preu global de 20 euros i la subscripció digital costa 10 euros. També s’ofereix una subscripció combinada (paper i digital) per 25 euros. Així mateix, es pot accedir a la subscripció digital a través del lloc web de la Revista (www.revistamusical.cat).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter