Subscriu-te

Resultats del 21è Concurs Josep Mirabent i Magrans 2013

Els guardonats en la modalitat de música de cambra
Els guardonats en la modalitat de música de cambra

En la 21a edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans –de música de cambra i cant, que va tenir lloc al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre passats– va guanyar el primer premi en la modalitat de música de cambra, dotat amb 3.000 euros, l’ArTrio Berlin, format per Jonathan Mesonero (violí), Sophie Groote (viola) i Raúl Mirás (violoncel); mentre que el segon premi, dotat amb 2.000 euros, fou per al Duo de la Rosa-Caravaca (Víctor de la Rosa, clarinet, i Óscar Caravaca, piano), i el tercer, dotat amb 1.200 euros, fou atorgat al Duo Ouranós, format per Elisa Aylón (violoncel) i Ander Tellería (acordió). El Premi Fundació Mas i Mas va ser per al Blooming Duo (Esther Piñol, arpa, i Ferran Carceller, percussió), i el Premi Joventuts Musicals de Catalunya, per al Trio Pedrell (format per Christian Torres, violí; Ferran Bardolet, violoncel, i Jordi Humet, piano). El jurat d’aquesta modalitat era format per Yiya Díaz, Edmon Colomer, Assunto Nese, Xavier Chavarria i Mònica Pagès.

Els guardonats en la modalitat de cant
Els guardonats en la modalitat de cant

Per la seva banda, en la modalitat de cant van ser premiades ex aequo amb el primer premi (dotat amb 3.000 euros) la soprano peruana Ximena Agurto i la mezzo italiana Mariza Marzo. Amb el segon premi (2.000 euros) també van ser premiades ex aequo la soprano basca Miren Urbieta i la mezzo nord-americana Kathryn Leemhuis. El tercer premi (1.200 euros) va ser atorgat al baix georgià Xavidze Kakhaber. Finalment, la soprano catalana Anna Puche va rebre el Premi Fundació Mas i Mas i el Premi Joventuts Musicals de Catalunya. El jurat era format per Roger Alier, Carme Bustamante, Raúl Giménez, Ramon Gener i Miquel Lerín.

El Concurs, de caràcter internacional, és organitzat per la família Mirabent i Magrans –creat l’any 1993 en memòria de Josep Mirabent i Magrans, fundador de Joventuts Musicals de Sitges– i l’Associació Concertante, amb la finalitat d’ajudar en la formació de joves músics.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter