Subscriu-te

Sisena edició del festival Músiques Sensibles, al Palau de la Música

Del 18 d’octubre al 23 de novembre té lloc una nova edició de Músiques Sensibles, un festival que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Es tracta d’un projecte pioner, innovador i únic en què la cultura i la societat esdevenen el motor principal i la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. El festival, “necessari i diferent per la conjunció d’artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles”, es du a terme en “un espai excepcional” com és el Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts i Petit Palau). Músiques Sensibles destina un 10% de la recaptació de la venda d’entrades a diferents entitats sense ànim de lucre.

Maria Arnal i Marcel Bagés

L’edició del 2018, la sisena, comprèn les actuacions de Maria Arnal i Marcel Bagés (18 d’octubre), Carmen Boza i Intana (9 de novembre), Roger Mas i Joe Dolman (10 de novembre), Gemma Humet i Alidé Sans (16 de novembre), Xoel López (17 de novembre), El Petit de Cal Eril (21 de novembre) i, finalment, el London Community Gospel Choir (23 de novembre).

El Petit de Cal Eril

Després de cinc edicions, Músiques Sensibles ha programat 60 concerts amb més de 15.000 espectadors i ha donat suport a més de 25 projectes socials. L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat («Totmusicat», revista digital de música en català), i l’any 2017 va ser finalista als Premios Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere caracteritzat com un dels únics festivals que des dels inicis ha mantingut un cinquanta per cent o més de presència femenina als cartells presentats.

Per a més informació i compra d’entrades: www.musiquessensibles.com

Imatge destacada: Gemma Humet i Alidé Sans

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter