Subscriu-te

Temporada de tardor de dansa i música del Centre Cultural Unnim de Terrassa

Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorrússia

El Centre Cultural Unnim de Terrassa ha presentat recentment la programació de tardor 2012 amb més de trenta espectacles que inclouen dansa, música (clàssica, popular, pop, etc.), teatre, circ i màgia, dirigits a un públic molt divers.

En l’apartat de dansa, aquest any es commemora la 29a edició de la temporada amb la programació de quatre ballets de reconegut prestigi internacional, com són el Barcelona Ballet d’Ángel Corella (23 de setembre), el Ballet Estatal de Sofia (20 d’octubre), el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorrússia (25 de novembre) i la Compañía de Danza Nacional (15 de desembre), que estrenarà una coreografia i oferirà, per primer cop a Catalunya, l’obra Scarlatti, amb un pas de dos de José Carlos Martínez, el director de la companyia. La temporada estable de dansa de Terrassa és l’única d’àmbit privat que existeix en l’àmbit català.

Coral Cantiga

Quant a la música, s’iniciarà la 27a temporada posant èmfasi en les orquestres, corals i solistes del país. Inaugura la temporada la Coral Cantiga (que celebra els seus 50 anys) amb Un rèquiem alemany de Brahms (9 d’octubre), seguit del primer “concert participatiu”, amb més de 150 cantaires dalt de l’escenari de quatre corals de la ciutat (Estudi XX Cor, la coral Nova Ègara, Dríade Grup Vocal i La Massa Coral), que interpretaran el Psalm 42 de Mendelssohn, amb l’orquestra de cambra Terrassa 48 (9 de novembre).

Quartet Hargrave

S’han programat dos concerts amb orquestra, el de l’orquestra Kammart Ensemble (29 de novembre), integrada pels solistes de les millors orquestres de l’Estat espanyol (OBC, Orquesta Nacional de España…), i el de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que oferirà un any més el tradicional Concert de Sant Esteve (26 de desembre). També hi actuarà el quartet Hargrave (13 de desembre), que interpretarà peces de Mozart, Beethoven i Xostakóvitx, i que és format per José Enrique Tarrasó (violí), Joan Morera (violí), Barbara Horn (viola) i Lluís Heras (violoncel).

Pel que fa a l’apartat de Directes, pensat per a un públic molt divers, presentarà el musical La fuerza del destino-Tributo a Mecano, el grup Mishima, la cantant Sílvia Pérez Cruz, les formacions terrassenques mrKeaton i els Ministrils del Raval, i The King Gospel Choir, concert aquest que forma part del Festival Internacional Els Grans del Gospel. També hi haurà un concert del cantant Moncho i l’espectacle Passió lírica, amb àries i duos d’òpera i sarsuela interpretats per la soprano Beatriz Jiménez i el tenor Albert Deprius, acompanyats al piano per Ricardo Estrada (4 d’octubre).

Es pot consultar la programació completa i accedir a la venda d’entrades al lloc web www.fundacioct.cat i a les xarxes socials.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter