Subscriu-te

Tercera edició del cicle de concerts Musicant el Museu Frederic Marès

Imatge de l’estudi-biblioteca de Frederic Marès al Museu Marès de Barcelona, un dels escenaris del cicle de concerts

Amb l’actuació del conjunt Dichos Diabolos, el diumenge 21 de gener passat va començar, amb un programa dedicat a Joan Cererols, el tercer cicle de concerts de petit format Musicant el Museu Frederic Marès, inspirat en les col·leccions del Museu. Fins al mes de juny, aquesta temporada consta de sis concerts que tindran lloc en diumenge a les 12 h. Es realitzaran a les diferents sales del Museu (situat a la plaça de Sant Iu, 5; al costat de la catedral de Barcelona), tot creant un diàleg entre les col·leccions i la música d’estils i èpoques diferents.

El proper concert, el 18 de febrer, serà protagonitzat per la mezzosoprano Eulàlia Fantova i l’arpista Esther Pinyol, amb un recital de veu i arpa que homenatjarà Adelina Patti, una de les sopranos més cèlebres del segle XIX. El 25 de març hi actuarà el duo La Ferlandina, format per Meritxell Tiana (violí) i Ariadna Cabiró (clavicèmbal), que oferirà un viatge pel Barroc a través de les arts plàstiques i la música per a un diumenge de Rams. El 15 d’abril serà el torn del duo format per Apel·les Carod (violí) i Cristian Hernández (guitarra), amb un programa dedicat al jazz dels anys trenta a Barcelona. Ferran Savall (veu, guitarra clàssica i tiorba) oferirà el 20 de maig un programa a través dels segles des de la música dels trobadors fins als cantautors actuals. Finalment, el cicle es clourà el 17 juny amb la proposta “Marès-Mompou, espais de confluència”, en què s’homenatjaran Frederic Marès i Frederic Mompou amb motiu del 125è aniversari dels seus naixements; la soprano Anabel Pérez Leal i el pianista Christian Camino interpretaran obres del compositor.

Aquest cicle és un projecte en col·laboració amb l’ESMUC, que mostra més enllà de les aules el resultat de la tasca docent del professorat i dels estudiants i graduats que han consolidat o elaborat nous repertoris, tot escollint uns programes connectats íntimament amb les col·leccions del Museu. Els concerts tenen una entrada de 6,20 euros (aforament limitat) que inclou la visita al Museu. Més informació en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter