Subscriu-te

Ton Koopam i Ute Lemper a la VI temporada de Grans Concerts Vic 2016

Ton Koopman. © Eva Guillamet
Ton Koopman. © Eva Guillamet

Dilluns passat, 11 de juliol, es va presentar la sisena temporada de Grans Concerts Vic 2016, un cicle plenament consolidat que cada any porta a L’Atlàntida de Vic algunes de les figures més destacades de la música clàssica, com és el cas de Ton Koopman, que inaugurarà el cicle el 12 d’octubre. Juntament amb l’Amsterdam Baroque Orchestra, Koopman presentarà la integral dels Concerts de Brandenburg de J. S. Bach. La temporada consta de quatre concerts més un d’extraordinari, protagonitzat per Ute Lemper.

Bartek Niziol
Bartek Niziol

En el segon concert es podrà escoltar Bartek Niziol, considerat un dels violinistes més brillants de Polònia –en un concert emmarcat en el Festival de Música Polonesa de Catalunya–, que amb l’Spyros Ensemble oferirà dos quintets de piano i corda de Brahms i Zarebski (23 d’octubre).

El 12 de novembre (concert extraordinari), la cantant alemanya Ute Lemper presentarà Last tango in Berlin, actuació en què combina la cançó de cabaret alemanya amb la cançó francesa i el tango, i obres de Weill, Piazzolla, Brel i Ferré, entre d’altres.

L’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, amb Josep Pons al capdavant, oferiran el 18 de novembre un programa dedicat a Mozart, amb la Música per a un funeral maçònic, el Concert per a piano i orquestra núm. 23, amb Ignasi Cambra de solista, i el Requiem, que tindrà com a veus solistes la soprano Elena Copons, la mezzo Gemma Coma-Alabert, el tenor David Alegret i el baríton José Antonio López.

Joel Bardolet
Joel Bardolet

El cicle acabarà amb el jove violinista vigatà Joel Bardolet (18 de desembre), que abans d’iniciar el concert presentarà el seu primer treball discogràfic com a solista. En el concert oferirà un programa amb obres de Schubert, Oliu, Brahms i Xostakóvitx; l’acompanyarà el pianista Marco Sciliorini.

Amb l’objectiu de continuar apropant la música clàssica a nous públics, Grans Concerts Vic 2016 oferirà xerrades una hora abans de cada sessió. A més, amb la col·laboració dels instituts de secundària de Vic es dissenyaran diferents projectes educatius relacionats amb aquesta programació, perquè els adolescents de la ciutat hi puguin portar a terme treballs relacionats.

Més informació i venda d’entrades a: www.latlantidavic.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter