Subscriu-te

Torna el cicle Nocturnàlia a l’església del Pi de Barcelona

El duo William Waters & Xavier Alern
El duo William Waters & Xavier Alern

Entre els dies 17 i 29 de juliol tindrà lloc la segona edició del Nocturnàlia –del qual Xavier Alern és el director artístic–, cicle de concerts d’estiu a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. Nocturnàlia és una proposta de música heterogènia, amb concerts de diferents estils i èpoques, però amb una gran presència de la música culta. L’entrada inclou una visita guiada al museu de la basílica i una primera copa de cava en els concerts que tinguin lloc al “jardí secret” de l’església.

Aquesta segona edició presenta set concerts, el primer el 17 de juliol amb el grup Sextet Evoéh, que oferirà música popular espanyola, i continuarà el dia 19 amb el quartet de flautes de bec En Bloc Quartet; el dia 20 amb el duo format per William Waters, llaüt i guitarra barroca, i Xavier Alern, llaüt i tiorba, que oferirà música renaixentista i barroca; el dia 24 amb el Biel Ballester Trio, que oferirà gypsy jazz; el dia 26 amb el duo format per Quim Ollé –flautes– i Marcos Sánchez –guitarra–, que oferiran música contemporània per a aquests instruments; el dia 27 amb la Capella de Música de Santa Maria del Pi, dirigida per Josep Martí i Montoliu, que oferirà la Missa pro defunctis de Tomás Luis de Victoria i motets de Cristóbal de Morales i Joan Cererols, entre d’altres; i, finalment, el dia 29 amb un concert extraordinari del grup Vespres d’Arnadí, dirigit per Dani Espasa, amb el contratenor Jordi Domènech, amb obres d’Albinoni, Vivaldi, Scarlatti i Corselli.

Tots els concerts seran a les 20.30 hores i tenen un preu de 14 euros, excepte el darrer concert extraordinari, que és de 18 euros. Les entrades anticipades estan disponibles al portal www.ticketea.com i també es poden adquirir directament una hora abans del concert a la mateixa basílica del Pi (plaça del Pi, 7, a Barcelona). Per a més informació: www.ciclenocturnalia.com i www.facebook.com/NocturnaliaBcn.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter