Subscriu-te

Un concert de jazz d’Ignasi Terrazza obre el cicle musical 2012 de Paper de Música de Capellades

Ignasi Terrazza

El pianista Ignasi Terrazza ofereix aquest dissabte 28 de gener (21 h, sala Paper de Música) un concert amb les tres obres de Gershwin, Ellington i Porter que el van fer guanyador del prestigiós primer premi del Jacksonville International Jazz Piano Competition (2009) als Estats Units. També oferirà composicions de Lewis i d’ell mateix.

Aquesta és la primera cita musical del cicle de concerts del 2012 de Paper de Música de Capellades. Després en vindran 10 concerts més. El 25 de febrer, un concert de castanyoles, dansa i música amb Belén Cabanes (dansa i castanyoles) i Maria Rodríguez (piano), amb obres d’E. Granados, M. Albéniz, P. Antoni Soler, I. Albéniz, F. Mompou i M. Falla; el 17 de març, el trio format per Isabel Chacón (violí), Daniel Claret (violoncel) i María Manzano (piano), alumnes del Conservatori del Liceu i els finalistes del 21è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades oferiran obres de Haydn, Rakhmàninov, Xostakóvitx i Piazzolla. El 21 d’abril serà el torn de la violinista Al·la Voronkova i l’arpista Abigaïl Prat, amb obres de Mozart, Toldrà i Txaikovski, entre altres compositors; el 26 de maig, el pianista Jordi Palomares interpretarà obres Bartók, Brahms, Chopin i Liszt; i el 16 de juny, el Quartet Gerhard –format per Judith Bardolet, violí; Lluís Castán, violí; Miquel Jordà, viola, i Jesús Miralles, violoncel–, guanyadors del 22è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, oferiran obres de Haydn i Beethoven.

Ja a l’estiu, el cicle continuarà el 7 de juliol amb la formació integrada per Pep Massana (violí), Adrià Bonjoch (guitarra) i Josep Coca (contrabaix) amb una proposta de folk eclèctic amb obres de Vivaldi, Khatxaturian, João Teixeira i Gaspar Sanz. El 15 de setembre serà el torn del Duo Concertante –Iñaki Vermeersch, clarinet, i Daria Piltyay, piano–, finalistes del 22è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, amb obres de Brahms, Chopin i Rossini.

Els tres darrers concerts seran el 20 d’octubre amb el Brightduo –Nikolai Xugaev, violoncel, i Fàtima Alieva, piano–, finalistes del 22è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, amb obres de Beethoven, Grieg, Martinu i Stravinsky; el 24 de novembre amb el grup Shine –Hernán Senra, guitarra doble i veu, Albert Bello, guitarra manouche, i Rod Deville, contrabaix– amb obres d’Armstrong, Miller i Reinhardt, entre d’altres; i el Concert de Nadal, el 15 de desembre, amb la formació Vidalba Música, sota la direcció musical del clarinetista Albert Gumí, que oferirà un concert amb algunes de les millors sardanes del repertori en versió de cambra, de Garreta, Serra, Toldrà i el mateix Albert Gumí.

D’altra banda, completaran la temporada musical 2012 de Paper de Música de Capellades la 23a edició del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, els dies 5 i 6 de maig, i el 12è Curs de Lied per a Pianistes i Cantants, a l’estiu. Per a més informació: www.paperdemusica.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter