Subscriu-te

46 Jornades Internacionals de Cant Coral

El passat juliol va tenir lloc la 46a edició de les Jornades Internacionals de Cant Coral.

Les corals convidades, juntament amb els participants catalans van preparar dos programes diferents de música coral que van ser interpretats al concert de cloenda (al Palau de la Música Catalana, el dia 9 de juliol): el Magnificat de John Rutter, amb acompanyament de l’Orquestra de Cambra de Vila-seca, dirigida per Fernando Marina, i la Missa Criolla d’Ariel Ramírez, dirigida per Damián Sánchez.

Durant la setmana, les corals participants van oferir diferents concerts, a l’Església del Pi de Barcelona i a les poblacions de Callela, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Prats de Lluçanès i Casserres.

L’objectiu principal de les Jornades, organitzades per la Federació Catalana d’Entitats Corals, és promoure l’intercanvi cultural, conèixer noves formes d’expressió de la música coral i fomentar l’amistat entre els pobles del món, mitjançant la música i el cant coral. La cultura, i en especial el cant, com a expressió cultural i col·lectiva ajuden a conèixer les tradicions i la cultura dels pobles.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Josep Pons (@ConductorPons) clou la lliçó magistral: “Un bon director no ho serà fins que sigui capaç d’escoltar la partitura amb els ulls i de llegir-la amb les orelles.”

#UAB #honorisPonsUAB @Liceu_cat @LletresUAB

Segueix-nos a Twitter