Subscriu-te

Avui comença el Cicle d’Estiu-Música als Jardins, a la Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers)

Orfeó Laudate
Orfeó Laudate

Avui divendres, 1 de juliol, s’inicia el Cicle d’Estiu-Música als Jardins, a la Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers, seu del Consell Català de la Música, carrer de la Ràbida, 5, de Barcelona), amb l’actuació de l’Orfeó Laudate. El concert vol retre homenatge a aquest cor amb un doble motiu: la commemoració del centenari del naixement del mestre Àngel Colomer i del Romero (que va morir el 2001), fundador del Cor el 1942, i la celebració anticipada del 75è aniversari del mateix Cor, que s’escaurà l’any que ve. L’Orfeó Laudate, igual que altres cors catalans, havia actuat en diverses ocasions en aquests jardins convidat pel propietari de la casa, el mecenes Josep Bartomeu. El cor, que serà dirigit per David Malet i que estarà acompanyat al piano per Emili Blasco, interpretarà obres de Brudieu, Mendelssohn, Brahms, Fauré, Franck i d’Àngel Colomer.

Amb un total de quatre concerts, el cicle continuarà el 22 de juliol amb l’actuació de la Coral Càrmina, dirigida en aquesta ocasió per Jordi Casas. Amb l’acompanyament dels pianistes Josep Surinyac i Jordi Armengol, el Cor, que actuarà per primera vegada en aquest escenari, oferirà un programa de la música romàntica de Brahms amb els seus Valsos amorosos i les Danses hongareses.

Ja al mes de setembre, el dia 16, Oriol Romaní amb el clarinet i Elena Lasco al piano oferiran el programa “De Bach al jazz”, amb obres de Bach, Weber, Mompou, Prokófiev, Ravel, Damase i Gershwin. Finalment, el 30 de setembre es clourà el cicle, i per primera vegada en aquest indret s’oferirà una representació d’òpera de cambra. Es tracta de l’opera barroca La serva padrona de Giovanni Battista Pergolesi, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, i amb els cantants Sara Blanch, Juan Carlos Esteve i Miquel Górriz.

D’una durada aproximada de 40 minuts sense descans, els concerts començaran puntualment a les 19.30 h i són d’entrada lliure (places limitades i sense reserva), però s’hi proposa una aportació a partir de 7 euros per a cada concert. En finalitzar l’actuació se serveix una copa de cava als assistents. Per a més informació: www.jardidelstarongers.org.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

Segueix-nos a Twitter