Subscriu-te

Avui comença el Cicle d’Estiu-Música als Jardins, a la Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers)

Orfeó Laudate
Orfeó Laudate

Avui divendres, 1 de juliol, s’inicia el Cicle d’Estiu-Música als Jardins, a la Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers, seu del Consell Català de la Música, carrer de la Ràbida, 5, de Barcelona), amb l’actuació de l’Orfeó Laudate. El concert vol retre homenatge a aquest cor amb un doble motiu: la commemoració del centenari del naixement del mestre Àngel Colomer i del Romero (que va morir el 2001), fundador del Cor el 1942, i la celebració anticipada del 75è aniversari del mateix Cor, que s’escaurà l’any que ve. L’Orfeó Laudate, igual que altres cors catalans, havia actuat en diverses ocasions en aquests jardins convidat pel propietari de la casa, el mecenes Josep Bartomeu. El cor, que serà dirigit per David Malet i que estarà acompanyat al piano per Emili Blasco, interpretarà obres de Brudieu, Mendelssohn, Brahms, Fauré, Franck i d’Àngel Colomer.

Amb un total de quatre concerts, el cicle continuarà el 22 de juliol amb l’actuació de la Coral Càrmina, dirigida en aquesta ocasió per Jordi Casas. Amb l’acompanyament dels pianistes Josep Surinyac i Jordi Armengol, el Cor, que actuarà per primera vegada en aquest escenari, oferirà un programa de la música romàntica de Brahms amb els seus Valsos amorosos i les Danses hongareses.

Ja al mes de setembre, el dia 16, Oriol Romaní amb el clarinet i Elena Lasco al piano oferiran el programa “De Bach al jazz”, amb obres de Bach, Weber, Mompou, Prokófiev, Ravel, Damase i Gershwin. Finalment, el 30 de setembre es clourà el cicle, i per primera vegada en aquest indret s’oferirà una representació d’òpera de cambra. Es tracta de l’opera barroca La serva padrona de Giovanni Battista Pergolesi, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, i amb els cantants Sara Blanch, Juan Carlos Esteve i Miquel Górriz.

D’una durada aproximada de 40 minuts sense descans, els concerts començaran puntualment a les 19.30 h i són d’entrada lliure (places limitades i sense reserva), però s’hi proposa una aportació a partir de 7 euros per a cada concert. En finalitzar l’actuació se serveix una copa de cava als assistents. Per a més informació: www.jardidelstarongers.org.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Aquest dimecres i dijous, coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l'Òpera, @OBNCreacio organitza unes jornades sobre òpera i intel.ligència artificial a la seu de @sgae_cat.

L'última òpera d'Agustí Charles veurà la llum aquesta setmana al @palaumusicacat de la mà d' @OBNCreacio. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lestrena-absoluta-de-lopera-de-cambra-adromeda-encadenada-dagusti-charles/

Segueix-nos a Twitter