Subscriu-te

Concert de l’Escola Coral de l’Orfeó Català a benefici de l’ONG Bits sense Fronteres

Concert de l’Escola Coral a benefici de Sonrisas de Bombai, l’any passat. © Antoni Bofill

El diumenge 4 de març, el Petit Palau (12 h) acull un concert dels cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català a benefici de l’ONG Bits sense Fronteres. El concert és la culminació del projecte Exultet, iniciat el passat mes de setembre amb l’estada de l’equip de directores de l’Escola Coral de l’Orfeó Català al Camerun per impartir classes de cant coral a nens i nenes de Loum Ville i Yaoundé. El programa del concert està integrat per cançons de l’Àfrica negra, amb els seus ritmes, moviments i melodies, amb la participació de Laia Armengol i Pau Casan, piano; Laye Cisko, kora; Moussa Sene i Sengane Ngom, percussió; i Famara Manafa, ballarí; juntament amb la direcció d’Esteve Nabona, Buia Reixach i Feixes, Glòria Coma i Pedrals, Glòria Fernández i Mercè Pi.

Amb els diners recaptats gràcies al concert, l’ONG Bits sense Fronteres, que fa una tasca important en la cerca de recursos per al sosteniment de diverses escoles al Camerun, donarà, de març a maig del 2012 i durant el curs 2012-13, formació musical i coral a 1.100 nens i nenes de primària de l’escola de Loum Ville, que dirigeixen les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret.

El compromís social és un dels valors que sempre ha caracteritzat l’Escola Coral de l’Orfeó Català. Fa dos anys es van començar els projectes de cooperació internacional, primer a Bombai, en col·laboració amb la Mehli Mehta Music Foundation, i el 2011 al Camerun en col·laboració amb les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret.

El preu de l’entrada és de 5 euros; també es poden aportar donatius a través del compte de “la Caixa” 2100084199020066575 de Bits sense Fronteres i indicant projecte Exultet.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter