Subscriu-te

Convocat el Concurs Mirna Lacambra 2015 per accedir al 19è Curs de Professionalització

Concurs_Mirna_Lacambra

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell ha convocat una nova edició del Concurs Mirna Lacambra, en aquest cas per accedir al 19è Curs de Professionalització que se celebrarà entre l’1 de setembre i el 29 d’octubre de 2015, dedicat a l’òpera Le nozze di Figaro de W. A Mozart. El Concurs tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 del proper mes de juny.

Hi poden participar tots els cantants de nacionalitat espanyola o estrangers residents a l’Estat espanyol que tinguin la carrera de cant acabada en un conservatori oficial o equivalent amb professor particular; l’edat màxima és de 33 anys d’edat. En queden exclosos els cantants que hagin debutat en escena com a professionals interpretant papers protagonistes; sí poden presentar-s’hi, però, els cantants que hagin acudit com a alumnes dels anteriors cursos de l’Escola d’Òpera de Sabadell, llevat que hagin debutat com a professionals en papers protagonistes.

Els cantants guanyadors del Concurs, un cop acabat el Curs de Professionalització, debutaran en els personatges estudiats de l’òpera Le nozze di Figaro de Mozart al Tetare La Faràndula de Sabadell en la mateixa producció del cicle Òpera a Catalunya, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell.

El Curs, amb direcció tècnica de Mirna Lacambra, inclou diverses matèries, com són interpretació musical i escènica, estil, dicció, fraseig, etc. que seran impartides per especialistes com Roger Alier, Daniel Gil de Tejada, Francesca Roig, Pau Monterde, Miquel Górriz, Jordi Vilà, Marta Pujol, Andrea Álvarez i Anna Crexells. També hi col·laborarà Montserrat Caballé amb una classe magistral als alumnes del curs.

Les inscripcions acaben el dia 4 de juny. Més informació en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest dijous 21 veurà la llum al @palaumusicacat un nou projecte de l'Associació @JoanManen amb l'objectiu de reivindicar intèrprets catalans del passat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lassociacio-joan-manen-presenta-el-projecte-interprets-catalans-historics/

"Batega, canta, viu!" és el lema de la nova etapa de @orfeogracienc, que es va presentar aquest cap de setmana. Més informació, al nostre web! (Foto: Antoni Garcia) http://www.revistamusical.cat/lorfeo-gracienc-enceta-una-nova-etapa-artistica-i-de-gestio-amb-el-lema-batega-canta-viu/

Mor als 74 anys la soprano eslovaca Edita Gruberova. Va ser una de les veus més estimades al @Liceu_cat i va anunciar l’any passat la retirada definitiva dels escenaris.

Fundació @operacatalunya enceta temporada aquest dimecres 20 amb un dels títols més populars de Rossini. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/comenca-la-temporada-2021-22-dopera-a-catalunya-amb-il-barbiere-di-siviglia/

Segueix-nos a Twitter