Subscriu-te

El festival Temporada Alta obté el Premi Max de Noves Tendències 2012

“The Tiger Lillies”, espectacle de Temporada Alta. © Mark Holthusen

El comitè organitzador de la 15e edició dels Premis Max de les Arts Escèniques ha atorgat el Premi Max 2012 de Noves Tendències a Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, un certamen que té el reconeixement del sector teatral i la premsa especialitzada i que s’ha convertit en un esdeveniment de referència, tot fent-se un lloc entre els principals festivals de teatre europeus. Aquesta és una de les quatre estatuetes que es lliuren per designació directa, juntament amb el Premi Iberoamericà (atorgat al festival de teatre Las Translatinas, del País Basc francès), el Premi de la Crítica (atorgat al Nuevo Teatro Fronterizo, impulsat per José Sanchis Sinisterra) i el Premi d’Honor (atorgat a l’actriu Julia Gutiérrez Caba).

Salvador Sunyer. © Martí Artalejo

Al llarg dels seus vint anys d’història, Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya ha esdevingut un important aparador de la producció escènica nacional i la porta d’entrada de les principals produccions estrangeres a l’Estat espanyol. Se celebra durant els mesos d’octubre, novembre i desembre a les ciutats de Girona i Salt, i el seu director és Salvador Sunyer (Premi Nacional de Teatre 2008 de la Generalitat de Catalunya).

El Temporada Alta coprodueix diversos espectacles que s’estrenen durant el festival, i en propicia l’exhibició internacional. En aquest sentit, ha esdevingut un punt de trobada ineludible per a creadors, programadors i professionals del sector. L’aposta per la programació de grans noms de l’escena internacional es complementa amb la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents en les arts escèniques nacionals, tot això juntament amb la programació d’espectacles de gèneres diversos com teatre, dansa, música, circ i nous formats; i amb una programació acurada d’activitats paral·leles, com cinema, cursos, conferències, laboratoris d’investigació escènica o arts multimèdia.

Els Premis Max són organitzats per la Societat d’Autors i Editors i la Fundació Autor. El lliurament dels premis serà el dia 30 d’abril al Teatro Circo Price de Madrid.

Descarregar PDF

1 comentari

  • Enhorabona a tota la família del Temporada Alta!
    Per aquest premi, per aquest 20 anys de camí, per tanta passió i amor per les Arts que ens han compartit.

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 19 al 30 de març, 76 pianistes competiran al @palaumusicacat per endur-se més de 80.000€ en premis del @mariacanals_bcn. Més informació, al nostre web! 📸 Oliver Adell http://www.revistamusical.cat/la-68a-edicio-del-concurs-maria-canals-aposta-per-la-diversitat-de-repertori-i-la-integracio/

.@galeriadomenech acollirà dijous l'estrena d'una obra inèdita de Josep M. Mestres Quadreny, 'Variacions essencials', dedicada al pintor Pic Adrian, amb motiu de l'exposició sobre aquest artista. Un conjunt de @liceu1837 l'interpretarà, sota la direcció de @DanielMestreD.

2

Nois i noies d'entre 17 i 24 anys formaran part d'un nou cor, dirigit per Pau Jorquera, en el marc de l' @EscolaniaMont. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lescolania-creara-un-cor-mixt-de-cantaires-joves-per-primera-vegada-a-la-seva-historia/

Del 16 al 27 d'agost, amb una prèvia de l'11 al 14, tindran lloc a l'Alt Empordà els concerts d'una nova @schubertiada. Més informació, al nostre web! 📸 Silvia Pujalte http://www.revistamusical.cat/la-schubertiada-a-vilabertran-presenta-una-nova-edicio-que-aposta-especialment-pel-talent-jove-i-catala/

Segueix-nos a Twitter