Subscriu-te

Concert de música coral russa de la Coral Càrmina

El dia 28 de març, la Coral Càmina ofereix un concert de música coral russa a l’Oratori de Sant Feli Neri de Barcelona (20 h), amb obres corals de Rakhmàninov, Schnittke, Gretxaninov, Txaikovski i Sviridov. Dirigit pel seu titular, Gorka Sierra, hi intervindran com a solistes els cantaires Elisabeth Pons, soprano, i Joan Bautista Mora, tenor.

La Coral Càrmina va ser creada l’any 1972 i actualment n’és el director Gorka Sierra, reconegut músic i director amb una àmplia experiència en la direcció de cors i en el treball de les veus. La Coral Càrmina és un dels referents actuals del cant coral a Catalunya gràcies a la seva dilatada experiència en la música simfonicocoral i l’aposta per la qualitat, juntament amb la recerca de noves formes d’expressivitat vocal en el cant a cappella. Durant els seus gairebé 40 anys de trajectòria, la coral ha actuat per tot Catalunya, per Espanya i a diferents països d’Europa. També ha participat en festivals internacionals i cerimònies tan destacades com la inauguració de l’Auditorio Nacional de Madrid, els actes d’obertura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada i en la inauguració de l’Auditori de Barcelona. També ha estat la coral col·laboradora de l’OBC des de l’any 1986 fins al 2002.

Aquest és un concert extraordinari que forma part de les celebracions d’enguany del 40è aniversari de la Coral Càrmina. Més informació a: www.coralcarmina.com

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter