Subscriu-te

El Monegal programa sis concerts en un nou Cicle de Tardor entre agost i novembre

Sis concerts formen el nou Cicle de Concerts de Tardor 2022 a l’establiment hoteler El Monegal, a Sant Llorenç de Morunys, que començarà el 7 d’agost amb la intervenció d’una formació d’alumnes –entre d’altres, un quartet– de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, que enguany celebra la vint-i-unena edició.

El setembre serà el torn del Kebyart Ensemble, el quartet de saxofons format per quatre joves que està travessant un gran moment i que ha triomfat aquesta temporada en diversos escenaris d’Europa com a membre del programa ECHO Rising Stars. A El Monegal, Robert Seara, Pere Méndez, Víctor Serra i Dani Miguel hi interpretaran música de Mozart, Mendelssohn i Jörg Widmann, clarinetista i compositor alemany de qui han estrenat una obra expressament encarregada per la formació.

A l’octubre hi haurà tres concerts: el primer, titulat “Les tres Maries”, protagonitzat per la soprano María Hinojosa i el pianista, cantant i compositor Jordi Domènech, que interpretaran àries d’òperes barroques, romàntiques i contemporànies, amb música del mateix Domènech. Aquest concert tindrà lloc el 8 d’octubre.

La setmana següent, el dissabte 15, el Cosmos Quartet en prendrà el relleu amb un programa amb obres de Webern, Schumann i Schubert, en un concert programat aquestes últimes temporades que va haver de ser ajornat i que enguany es recupera.

I el 29 d’octubre actuarà a El Monegal el pianista i compositor Albert Guinovart, que oferirà un recital amb obra pròpia i de Granados, Turina i Rodrigo.

Finalment, l’últim concert d’aquest Cicle de Tardor tindrà lloc el 12 de novembre i serà a càrrec d’un altre pianista, Ignasi Cambra, en el seu segon concert en aquest equipament.

Des de l’any 2006, l’hotel i restaurant El Monegal, envoltat de natura i al peu de la serra del Port del Comte, organitza cicles de concerts de petit format amb una gran acceptació de públic i que es poden completar amb una oferta gastronòmica de qualitat i/o amb estades de cap de setmana.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El proper 4 de desembre, l' @ACIMC2 organitza una nova jornada d'homenatge a Gaspar Cassadó. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-segona-edicio-del-cicle-reinterprets-de-lacimc-reivindica-el-violoncellista-gaspar-cassado/

.@janlisiecki i @viennasymphony van interpretar Mozart i Mahler al @palaumusicacat. "Una execució molt ben planificada", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/una-gran-cinquena-de-mahler-a-palau-100/

.@teatreprincipal va acollir l'estrena de l'òpera 'L'arxiduc' d'Antoni Parera Fons i Carme Riera. "Una partitura per a gran orquestra, d’una contemporaneïtat que no arracona la melodia", diu @RosaMassague a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 César Miralles http://www.revistamusical.cat/critica/parera-fons-i-carme-riera-estrenen-larxiduc/

.@vespresdarnadi va interpretar Händel a la temporada de Música Antiga de @auditoribcn. "Un triomf interpretatiu en què va destacar la capacitat de Dani Espasa per cohesionar veus i grups instrumentals", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web!
http://www.revistamusical.cat/critica/emotiva-recreacio-de-la-resurrezione-de-handel-a-lauditori/

Segueix-nos a Twitter