Subscriu-te

El Monegal programa sis concerts en un nou Cicle de Tardor entre agost i novembre

Sis concerts formen el nou Cicle de Concerts de Tardor 2022 a l’establiment hoteler El Monegal, a Sant Llorenç de Morunys, que començarà el 7 d’agost amb la intervenció d’una formació d’alumnes –entre d’altres, un quartet– de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, que enguany celebra la vint-i-unena edició.

El setembre serà el torn del Kebyart Ensemble, el quartet de saxofons format per quatre joves que està travessant un gran moment i que ha triomfat aquesta temporada en diversos escenaris d’Europa com a membre del programa ECHO Rising Stars. A El Monegal, Robert Seara, Pere Méndez, Víctor Serra i Dani Miguel hi interpretaran música de Mozart, Mendelssohn i Jörg Widmann, clarinetista i compositor alemany de qui han estrenat una obra expressament encarregada per la formació.

A l’octubre hi haurà tres concerts: el primer, titulat “Les tres Maries”, protagonitzat per la soprano María Hinojosa i el pianista, cantant i compositor Jordi Domènech, que interpretaran àries d’òperes barroques, romàntiques i contemporànies, amb música del mateix Domènech. Aquest concert tindrà lloc el 8 d’octubre.

La setmana següent, el dissabte 15, el Cosmos Quartet en prendrà el relleu amb un programa amb obres de Webern, Schumann i Schubert, en un concert programat aquestes últimes temporades que va haver de ser ajornat i que enguany es recupera.

I el 29 d’octubre actuarà a El Monegal el pianista i compositor Albert Guinovart, que oferirà un recital amb obra pròpia i de Granados, Turina i Rodrigo.

Finalment, l’últim concert d’aquest Cicle de Tardor tindrà lloc el 12 de novembre i serà a càrrec d’un altre pianista, Ignasi Cambra, en el seu segon concert en aquest equipament.

Des de l’any 2006, l’hotel i restaurant El Monegal, envoltat de natura i al peu de la serra del Port del Comte, organitza cicles de concerts de petit format amb una gran acceptació de públic i que es poden completar amb una oferta gastronòmica de qualitat i/o amb estades de cap de setmana.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 12 al 27 de juliol, tindrà lloc una nova edició de @BACHCELONA , un festival que s'estén en el calendari. Més informació, al nostre web! 📸Samuel Pereira http://www.revistamusical.cat/masaaki-suzuki-sera-el-cap-de-cartell-de-lonzena-edicio-del-festival-bachcelona/

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement de @ConxitaBadia, la seva neta Montserrat Bonet Agustí ens descobreix una partitura que Pau Casals va compondre per a ella. Llegeix l'article al web! http://www.revistamusical.cat/la-canco-de-la-nova-solveig-relacio-entre-pau-casals-ventura-gassol-i-conxita-badia-en-el-125-aniversari-del-naixement-de-la-soprano/

Els dies 5, 6 i 7 de maig, Tortosa es tornarà a omplir de pianos gràcies a una nova edició del Festival Toca'm. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/tortosa-acollira-el-mes-de-maig-una-nova-edicio-del-festival-tocam/

El @Liceu_cat acull aquests dies l'estrena mundial d''Alexina B.', de @RaquelGTomas. "La influència de la música del segle XIX juga un paper fonamental", diu @miquel_gene a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/entorns-que-maten-alexina-b/

Segueix-nos a Twitter